Noutatile de la ContakShop

ContaktShop este magazinul care comercializeaza accesorii gsm, precum huse, carcase, folii de protectie pentru display, cabluri si multe alte produse folositoare. Fiind la curent cu ce se vorbeste pe forumul de tehnologie, am dorit sa vad daca CotnaktShop si-a dat update la magazin si a adus huse Samsung Galaxy S10 Plus. Galaxy S10 Pus este ultimul model de telefon smart de la Samsung si se zvoneste a fi cel mai performant smartphone de pana acum. Unii speculeaza ca ar putea sa ii surprinda chiar si pe cei mai sceptici, deoarece va introduce elemente noi in design precum o camera selfie ascunsa in display. Acest lcuru m-a motivat si mai mult sa caut pe ContaktShop accesorii si huse pentru acest tip de telefon.

Cautarea mea pe site-ul ContakShop nu a fost in zadar deoarece am gasit ceea ce imi doream. Surprins de acest fapt, nu am stat sa mai adresez intrebari administratorului de site si m-am bizuit pe increderea pe care ContaktShop si-a castigat-o fata de mine, dar si fata de alti clienti.

Avantajul de a cumpara de pe ContakShop este ca acestia detin accesorii gsm pentru toate buzunarele,iar gama lor de produse cuprinde accesorii pentru mai multe brand-uri de telefoane.

Odata ce am intrat pe categoria de huse S10 Plus mi-a fost foarte usor sa aleg.

Am ales sa cumpar husa silicon slim Samsung Galaxy S10 Pus, deoarece permite utilizatorului sa vizualizeze toate detaliile originale ale telefonului, dar in acelasi timp il protejeaza de zgarieturi.

Husa este fabricata dintr-un material rezistent numit silicon TPU, avand proprietati flexibile si durabile in timp. Datorita faptului ca husa este foarte flexibila, se aplica foarte usor pe telefon si tot la fel de usor se poate indeparta pentru a fi curatata. Desi husa poate parea fragila la prima vedere, siliconul folosit la fabricarea acesteia ofera o protectie foarte buna impotriva cazaturilor si a urmelor de praf, pastrand telefonul ca si nou.

De asemenea, husa silicon slim Samsung Galaxy S10 Plus prezinta toate decupajele precise care se potrivesc cu socket-urile USB ale telefonului, iar tastele de volum sunt acoperite pe margini pentru a oferi un plus de protectie. Acest tip de husa este accesoriul ideal pentru orice telefon, deoarece are un aspect deosebit si ofera o rezistenta indelungata pentru a prelungi viata dispozitivului meu.

ContaktShop este magazinul caruia am decis sa ii raman fidel, deoarece de fiecare data cand am avut nevoie sa cumpar un accesoriu pentru telefonul meu, magazinul a fost mereu bine aprovizionat. De asemenea, un alt factor care face ca ContaktShop sa fie un magazin mereu de nadejde consta in faptul ca ofera posibilitate de a cumpara in rate produsele.

La fel precum un service auto, este bine sa te orientezi asupra unui magazin gsm, deoarece daca alegi bine vei gasi intotdeauna un stoc plin cu accesorii folositoare si alte parti de schimb.

Magazinul ContaktShop este recomandarea mea catre toti pasionatii de gadget-uri si accesorii pentru acestea, deoarece va va oferi doar cele mai bune produse la preturi fara concurenta!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.