Cine are grija de firma ta de la infiintare pana la majorarea capitalului social

Afacerea sau firma ta seamana in multe privinte cu un copil. O firma nu ramane nicodata la fel ca la infiintare de-a lungul anilor, ci necesita nenumarate transformari, cum ar fi: majorarea capitalului social, mutarea sediului social sau cesiune parti sociale din firma.

Sigur ai aflat asta si aproape ca iti vine sa nu o mai infiintezi, fiindca ti se pare prea mult deranj, dar nu uita ca toate acestea vor fi facute in locul tau de Fabrica-de-firme.ro, daca le soliciti serviciile de la infiintare SRL-D si in toate etapele ce presupun dezvoltarea si modificari ale firmei tale.

In primul rand, ei sunt cei care te ajuta sa inscrii la Registrul Comentului firma ta, dupa o intalnire in care:

-obtii consiliere din partea consultantilor cu experienta care sunt si excelenti cunoscatori ai legislatiei in vigoare

-semnezi contract de prestare servicii prin care le incredintezi sarcina de a actiona in locul tau

-le pui la dispozitie actele necesare si faci dovada achitarii costurilor.

In cazul in care exista intelegeri intre asociati ca unul dintre ei sa le cedeze celorlalti parti din capitalul social, tot cei de la firma salvatoare se ocupa de cesiune firma, fiindca totul trebuie sa se faca legal. In afaceri ca si in viata se intampla multe, iar transformarile sunt inerente. Asociatii sepot desparti, capitalul firmei se poate dubla prin munca tuturor celor implicati.

Toate aceste schimbari se legalizeaza la Registrul Comertului, daca vrei ca afacerea sa fie in regula. Nu astepti mai mult de 7 zile, fiindca reprezentantii firmei prezentate mai sus sunt organizati si se duc cu dosarul pus la punct.

La fel de usor poti obtine o majorare capital social ca tu sa te ocupi linistit de afacere.

Fabrica-de-firme.ro se ocupa de firma ta de la infiintare, pana la majorarea capitalului, fiindca nicio afacere nu stagneaza, ci se dezvolta.

Ai curaj si lucreaza pentru tine si pentru familia ta, fie ca faci conserve bune pentru iarna pe care le vinzi, fie ca pictezi tablouri minunate sau realizezi cele mai frumoase martisoare! Nu renunta la visul tau, mai ales ca ai ajutoare de nadejde care se ocupa de infiintarea firmei tale si de legalitatea tuturor transformarilor care au loc in ea!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.