Servicii de cea mai buna calitate pentru camioane rulate!

Industria transporturilor reprezinta una dintre cele mai importante ramuri ale tuturor industriilor. Practic tot ce ne inconjoara depinde de transporturi deoarece este singura modalitate de a putea transporta practic materia prima sau produsele finale si asa mai departe dintr-un loc in altul. Materie prima pentru fabrici, produse ce urmeaza a fi puse in vanzare in magazine si lista poate continua.

Pentru toti intreprinzatorii, mici sau mari, Scania vine cu cele mai bune solutii in materie de camioane second hand, astfel incat acestia sa isi poata dezvolta afacerea beneficiind numai de calitate in cea mai avantajoasa forma.

Toate camioanele comercializate de acestia pot fi achizitionate din aceleasi motive pentru care puteti achizitiona si camioane second hand. Rezistenta, durabilitatea si fiabilitatea, toate acestea sunt prezente si in cazul camioanelor second hand, bineinteles daca acestea au fost intretinute corespunzator.

Pe site-ul celor de la Camioane.Scania.ro, veti gasi o gama foarte variata de semiremorici, cap tractor sau camioane diverse, precum camioane MAN, Scania, DAF, Mercedes, Kogel, Iveco, Renault si asa mai departe. Toate acestea sunt atent alese de o echipa de dealeri experti in acest domeniu, astfel incat toti clientii sa poata beneficia de cele mai bune camioane dar si servicii.

Si pentru ca tot am precizat de servicii, camioanele pot fi cumparate atat cu banii in mana, cat si prin rate sau chiar aveti posibilitatea de a inchiria una sau mai multe masini pe perioade determinate si la preturi foarte avantajoase.

Principalele solutii de finantare Scania sunt reprezentate de Leasing-ul operational pentru care se poate opta cu un avans de doar 3 rate si pe o perioada de finatare de minim 1 an si pana la 4 ani. A doua solutie de finanare o reprezinta inchirierea, care se poate realiza pe timp de 1 an pentru camioanele rulate, rata pornind de la 790 de euro si cu un avans de doar 5%.

Pentru toate detaliile atat despre aceste autovehicule si vehicule cat si despre serviciile oferite, va invit sa accesati site-ul Camioane.Scania.ro si cu siguranta daca sunteti patronul unei firme de transporturi, veti fi pus pe ganduri.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.