Benim Kara Sevdam. Benim ömrüm. Benim canım kocam…

De dimineata m-am trezit cu gandul la tine. Surprinzator, caci imi lipsisei de ceva vreme. Te-am vazut tinand pe altcineva in brate, nimic nou. Sufletul imi plangea si se bucura in acelasi timp.

Inca un an…

Sursa: Chris and Ruth Photography

Incerc sa mi te amintesc, sa ne amintesc, sa o amintesc. O Iubire… Si as scrie romane si stele si vant si imi este atat de greu… Atat de frica. Da dragostea mea, inca imi este frica! Caci oare exista intr-atatea cuvinte incat sa cuprinda iubirea? Dar sa o demonstreze? Cum sa povestesc ca iubirea exista si se sacrifica? Cum se povesteste oare o arta? Caci cu mainile tale de artist ai reusit sa ma creezi pe mine! Ai reusit sa transformi o inima ce nu batea intr-un avalgam de sentimente. Si ea nu te-a uitat, nu! Ea inca iti savureaza atingerea in cele mai pline vise. Si te-ar vrea, si te-ar simtii, si te-ar iubi… Si ar fi interzis. Nu?

Sursa: Chicken Smoothie

”Caci cum ai uni oare raiul cu iadul? Cum s-ar atinge oare apa si focul fara durere, fara distrugere?…. ”

Vezi dragostea mea? Eu mi-am ars inima sperand ca a ta sa infloreasca frumos si te implor, Iubeste! Caci astfel sacrificiul meu nu ar fi in zadar… si nici flori, nici pomi, nici rauri nu s-ar ofili in treacat, ci ti-ar zambi invaluite de dragostea-ti fara de margini. O cunosc, caci m-am pierdut si o fac inca in mii de vise.

Oare daca ai numi ceea ce am simtit ”dragoste”, nu s-ar pierde lumea in insemnatatea acestui cuvant? Oare nu ar insemna ca restul nu cunosc dragostea ce am simtit-o? Tristetea aceasta nu as suporta-o iubire! Caci ce am trait noi nu a fost doar o dragoste!

Daca ar fi fost asa nu ar fi trebuit sa fiu egoista si sa raman? Nu ar fi trebuit sa te tin strans de mana si cand mintea imi soptea ca nu exista viitor? Nu ar fi trebuit sa ma tem de pierdere, de dor, de lacrimi, de noi, de moarte?

Sursa: Tiny Buddha

Caci nu m-am temut sa imi calc sufletul pentru a-ti atinge fericirea! Cum as fi putut trai cu gandul ca esti nefericit langa mine? Nu, dragostea mea! Eu mi-am facut sufletul bucatele pentru a-ti trai fericirea si da, daca vrei numeste-ma fraiera, eu prefer sa ma numesc iubire!

Si nu ti-am dat vreo sansa de revers. Poate inca ma urasti pentru asta dar sunt sigura ca intr-o zi ne vom revedea si vei intelege. Caci fericirea unuia se va cladi pe bucati din sufletul celuilalt si de abia astept sa te privesc din iadul sufletului meu cum atingi cea mai frumoasa stea a raiului!

Dupa inca un an esti inca aici, in sufletul meu si nu ma mir. Caci ce dragoste ar mai fi fost aceasta daca nu te-as mai fi regasit in fiecare gura de aer? Tu m-ai creat, cu mainile tale de artist ai facut un inger pierdut sa iti devina totul. Tu m-ai vindecat cu mainile-ti sugubete si m-ai tinut aproape indiferent cat de mult ti-as fi gresit.

Timpul s-a jucat cu noi si stiam ca va veni momentul in care va trebui sa iti platesc tribut….

Si uite-ma aici iubire. Daruindu-ti totul, intr-o lume ce nu mai daruieste nimic. Iubindu-te fara bariere cand granitele iubirii devin tot mai greu de trecut. Visandu-te cand visele devin arma nebunilor. Eu sunt a ta intru totul, caci aceasta nu e doar o simpla iubire… Bu Bir Kara Sevda!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.