Cercei din aur model Dangle

Cercei dangle sunt disponibili într-o gamă largă pentru a se potrivi diferitelor bugete. Fie ca este vorba de birou sau petrecere de aniversare, cerceii dangle fac o afirmație de stil. Alegeți ceva care se potrivește cu personalitatea dvs.

Cercei Dangle sunt foarte în vogă acum. Ele sunt foarte atractivi și adaugă o atingere diferită  la fața unei persoane. Ei curg din partea de jos a lobilor urechii și sunt disponibile într-o varietate de lungimi. Pot varia de la o jumătate de centimetru până la nivelul umărului. În zilele noastre sunt disponibili cercei care ajung chiar și sub umeri. Cercei dangle fac o declarație de moda.

Cerceii sunt, de obicei, atașati la ureche de fire subțiri care trec prin piercing și se conectează la cârlige mici în spate.

Cerceii in istorie

Cei mai vechi cercei cunoscuti au fost făcuti în formă de cercuri și mai târziu au evoluat ca pandantive. Egiptenii vechi purtau cercei dangle ca un semn al bogăției și statutului lor. Grecii purtau și ei cercei. Romani, în special femeile, au introdus pietre prețioase în cercei încă din secolul al II-lea. În perioada Renașterii, femeile și-au aranjat părul în stiluri care lasau urechile descoperite. Chiar și nobilii preferau să poarte cercei  banuti din aur peronalizati cu perle și diamante încorporate.

Cerceii Girandole au apărut pentru prima dată în secolul al XVII-lea. Ei erau foarte mari și foarte grei. Regina Victoria, care a domnit în anii 1800, a fost foarte îndrăgostita de cerceii girandole. Pirații purtau cercei din aur, argint și alte metale prețioase, deoarece se credea că au o vedere mai bună. Din același motiv, marinarii purtau cercei din metale prețioase.

Aproximativ la jumătatea anilor 1800, coafurile  femeilor s-au schimbat, optand pentru coafuri care au acoperit urechile ,parul fiind strans la spateintr-un coc. În consecință, cerceii nu erau purtați prea mult. După anii 1860, stilurile s-au schimbat și cerceii dangle au revenit. La începutul secolului 20, cerceii și, în mod special, modelul cu surub au ieșit din modă. Doar femeile cu „caracter dubios” purtau  cercei în acea epocă. În anii 1930, clipsurie au fost introduse și popularitatea cerceilor a crescut. Anii 1960, cerceii cu surub au devenit destul de populari și pentru bărbați.

Există o mare varietate atunci când doriți să optati pentru cerceii dangle. Primul lucru pe care trebuie să-l țineți cont este că ar trebui să se potrivească cu fața dumneavoastră. Astăzi, cerceii sunt disponibili într-o varietate bogată de forme, dimensiuni și materiale.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.