Calitate pentru tinute spectaculoase!

Inca de mica am invatat ca pentru a crea o tinuta care sa iasa imediat in evidenta nu trebuie doar sa combin cateva haine din dulap. O tinuta speciala trebuie lucrata, fiecare produs trebuie ales cu o deosebita atentie pentru ca in final rezultatul sa fie cel mult asteptat. De asemenea nu doar combinatia este importanta ci si materialele din care hainele sunt realizate. Cel mai des diferentele de materiale se observa la rochii, dar nu este greu sa le observam nici la tinutele de zi cu zi.

Tocmai pentru ca stiu cat de importanta este alegerea corecta a hainelor prefer sa imi cumpar ori de cate ori am ocazia haine noi. Chiar daca mai sus va vorbeam despre haine de calitate trebuie sa va marturisesc ca nu dau milioane pe o bluza, mi se pare absurd si tocmai de aceea apelez mereu la site-uri care au preturi accesibile. Un astfel de site este si mahoni.ro, site care imi ofera cele mai frumoase haine. Provocarea pe care mi-au propus-o azi este sa va prezint un outfit creat cu ajutorul produselor de pe acest site.

Un outfit in doar cateva minute

Primul produs care mi-a atras atentia a fost camasa de mai sus. Nu am mai cumparat pana acum camasi cu buline, dar nu este niciodata prea tarziu pentru a imi completa tinutele. In plus mi-a placut foarte mult faptul ca deja am primit o idee de tinuta de la mahoni.ro. Eu nu o voi folosi acum, pentru ca iubesc sa imi fac propriile combinatii, dar sunt sigura ca pentru voi va fi un minunat punct de inceput.

Cumparaturile continuua pentru ca mai am ceva pana la a crea complet o tinuta. Tocmai de aceea nu pot sa ma opresc fara a vizita categoria de blugi dama. Orice as face mereu am nevoie de o pereche noua de blugi, fie pentru ca cei vechi nu imi mai vin, fie pentru ca acestia sunt mult prea vechi, mereu gasesc cum sa le gasesc o utilitate. Azi mi-a atras atentia modelul de mai sus in special datorita dungii negre.

Pentru ca zapada deja a pus stapanire pe oras am adaugat in cos si perechea de ghete din piele de mai sus. Daca la haine merg si produsele ceva mai ieftine, dar care ofera calitate buna, la incaltaminte de fiecare data ma orientez spre piele. Aceasta ofera o rezistenta mai mare a ghetelor si in plus trebuie sa recunosc ca nu am putut rezista modelului.

Voi ce vă cumparati?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.