Dragule, am mai dat o ultima sansa iubirii

Ce mai ramane cand iubirea dispare? Ce a mai ramas dragule din noi, din tot, din mine? Si aici nu ma refer la noi drept cuplu, nu , nicidecum. Ma refer la noi ca oameni, ca fiinte dependente de sentimente apuse demult. Sentimente nefolositoare pentru un om mare. Ei bine, pentru mine nu a mai ramas nimic..


Want you to fight me back, love me fast, drive me mad like you used to

Am imprimata in memorie privirea ta. Acea privire plina de durere din momentul in care mi-ai zis: ” Indiferent ce s-ar intampla, sa nu renunti niciodata! Sa iubesti, sa traiesti, sa simti si pentru mine. Sa nu incetezi niciodata din a-ti cauta fericirea!”


Second class, fuck the cash, back to back, like we used to

Ei bine, te-am ascultat si am continuat sa simt, sa lupt, sa pasesc inainte si sa ofer sanse nelimitate iubirii, insa…. Insa acum ii spun adio dragule. Acum renunt la tot ceea ce ti-am promis ca voi face. Azi renunt sa mai lupt pentru un sentiment daunator mie si voi incepe sa lupt doar pentru ceea ce ma face mai puternica.


Wish I could lose myself in you like I used to

Voi uita sa iubesc, sa simt, sa traiesc…Caci dragule, am acordat o ultima sansa iubirii, iar azi iau tot inapoi fara sansa de revers. Nu ma voi uita inapoi, nici nu voi regreta sau aminti de ceea ce candva insemna viata. Voi pasi usor, ca o fantoma a trecutului, incercand doar sa imi fac un drum spre fericirea altora…

Draga inima,

Stiu ca inca tanjesti sa simti ceea ce candva iti era aer. Stiu ca inca vrei sa fi totul pentru o persoana! Sa respiri, sa canti, sa dansezi, sa privesti rasaritul sau stelele, sa pasiti piept la piept si sa va legati vesnic prin doua maini… Insa acum te voi sigila precum un diamant si te voi tine ascunsa. Candva, cumva, doi ochi isi vor gasi drumul spre tine, iar acei ochi te vor pastra vesnic. Pana atunci draga mea, ti-am oferit o ultima sansa, un ultim regret si un singur fior. Hai sa cutreieram cu ele prin viata!


Wish I could love you…
Like I used to do
2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.