De Craciun punem fulg pe fulg pentru o lume mai buna

Simtim magia Craciunului inca din momentul in care primul fulg de nea atinge pamantul si se pierde nestiut in intregimea acestuia. Apoi, randuri,randuri, fulgii de nea incep sa se inclesteze si sa formeze un covor de diamante facut sa ne protejeze inimile de orice durere si sa ne aminteasca ca dragostea este cea ce ne uneste si ne face mai umani. Astfel ca, asemeni acestor fulgi de nea, ne prindem de cei din jur si incercam sa ii ajutam in diferite moduri, mai ales cand incepe sa ne cuprinda euforia sarbatorilor. Astfel, as dori sa transform viata intr-o iarna eterna, in care fulgii de nea sa ne apartina si sa ne uneasca pe toti.

Colectivitatea este un cuvant invatat inca de cand eram mici, iar bunatatea ne-a fost dictata ca fiind un atu al vietii, un lucru de nepretuit pe care al trebui sa il impartasim fara a cere ceva in schimb. Insa viata ne invata ca bunatatea se gaseste foarte rar, caci altfel nu ar mai fi atat de pretuita, iar colectivitatea tine de principiile pe care societatea ni le impune. Noi avem insa un scop clar ce merita a fi platit printr-o batalie de nesfarsit, caci a fi bun cateodata costa mult insa doar asa poti aduce o schimbare in lume, prin exemplul propriu.

De ce este important sa fim buni si sa apreciem fiecare om indiferent de aparente?

Pentru ca doar asa vom reusi sa devenim un colectiv real! Sau o tara unita si puternica, sau o familie exemplara. Doar cand vei putea sa intinzi o mana catre persoana ce sta cazuta alaturi si o vei ridica usor, cu rabdare si blandete, doar atunci poti fi un exemplu! Doar in momentul in care rasplatesti raul cu bunatate vei reusi sa intelegi viata si sa ii observi frumusetea. Astfel, cand brazii stralucesc frumos, iar miresmele de vin fiert si de cozonac imbie rasuflarea iernii, BCR aduna fulg pe fulg si schimba lumea prin proiectul Bursa Binelui.

Fapte bune tot timpul anului prin Bursa Binelui – singura platforma de donatii fără comision

Acest proiect este destinat tuturor celor cu suflet nobil ce doresc sa faca lumea un loc mai bun pentru toti. El se aplica atat persoanelor fizice cat si ONG-urilor si impulsioneaza pe oricine sa porneasca un proiect de binefacere. Bineinteles ca si acestea sunt de mai multe tipuri caci puteti apela la tipicile donatii online,  insa de data aceasta fara a duce grija comisioanelor caci, cum am zis mai sus, BCR ofera acest beneficiu prin intermediul Bursa Binelui. In plus, donatiile online sunt mult mai accesibile pentru doritori si pot fi raspandite mai usor publicitatii.

Daca doriti ca proiectul sa fie unul de mare succes si sunteti disponibili sa investiti mai mult in aceasta campanie, puteti alege ideea de fundraising. Mai pe scurt puteti fi unul dintre acei oameni super bogati din filme care fac petreceri in scop caritabil si care isi pun la licitatie diverse lucruri pentru a ajuta oamenii nevoiasi.

In cazul in care scopul dumneavoastra este unul de a ajuta tineri pentru a-si duce creatiile mai departe si pentru a deveni cunoscuti, puteti apela la tehnica de crawdfunding . Astfel ve-ti gasii persoane dispuse sa investeasca in munca si calitatile cuiva si mai apoi, posibil sa creeze legaturi pe viata. Aceasta este o modalitate excelenta de a indeplini visuri si de a dezvolta profesional persoanele ce nu au suportul financiar necesar pentru asta.

Si deoarece mosul sta sa vina si cum ziceam, fulgii incep sa se astearna cat mai frumos, BCR ofera pe pasi de an nou un premiu special celui mai bun luptator. Mai pe scurt, cel mai bun proiect va fi ales la inceputul fiecarui an si i se va dubla castigul, caci cateodata si bunatatea este rasplatita si visele sunt implinite.

Acum zic sa dansam in zapada si sa ducem iarna mai departe, atat de departe cat sa acopere toate inimile acestui pamant.  

Acest articol a fost scris in cadrul competitiei SuperBlog 2018!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.