Inima de femeie in farmec de natura

‘Batut de timp si cu inima franta
Inca astept sa ajung la mal”

 

”Dă-mi durere ca să învăţ a mă bucura!” spune Nicolae Iorga. Durerea este un simt ce poate preface usor zambetul in lacrimi, iar dintre toate, durerea unei inimi frante este cea mai cruda. In toate si in tot gasim durere, caci, altfel nici pamantul nu ar plange, nici pasarile nu ar canta, ci ar fi liniste, o liniste mai coplesitoare decat orice altceva. Femeia, o fiinta ce se afla in continua suferinta, cea ce isi intinde inima pe tava in fata celor dragi si isi aduna cu mandrie, mai apoi, fiecare farama din darul sau cel mai de pret. Langa ea se afla si pamantul, cel ce ne-a oferit cele mai dragi bijuterii ale sale, cu promisiunea ca noi sa le iubim si sa le protejam. Ei bine si el isi plange soarta cand omenirea ii distruge vesmantul si il imbolnaveste inconstient, zi de zi. Astfel, cu timpul, vine si vindecarea, vindecarea lumii si a omenirii ce porneste usor, in umbrele pasilor celor ce arata ca le pasa si care, pe ritmul vietii, doresc sa transforme visuri de schimbare in note ale realitatii. Ei bine, astfel, reusesc ireversibil sa coloreze lumea in bucatile adunate din inimile lor frante candva.

Sunt femeie, am iubit si mi-am frant inima de nenumarate ori, iertand si iubind si gresind, apoi iubind iar. Sunt o persoana atat de visatoare incat, deseori, ma apropii ireal de mult de nebunie. Plang de multe ori, imprastiindu-mi speranta in mii de bucati precum o oglinda ce se intalneste brusc cu pamantul. Nu dupa mult timp, insa, regasesc o mica faclie de lumina ce imi readuce speranta de a visa. Si da, toate acestea se observa. Fiecare gaura din inima nemarginita a unei femei, fiecare lacrima a sa ramane intiparita cumva pe chipul ei, lasand sa se observe fiecare sentiment ce a strafulgerat-o candva. Asemanator ei, pamantul isi arata durerea pe tot ceea ce a creat, inclusiv pe cele mai de pret creatii ale sale, oamenii.

Pamant– tu, amor al meu de nesfarsit. Tu, aparator la tot si toate si tesator de vise nesfarsite… sa stii ca inimile frante te iubesc..

Cum inimile frante au nevoie de remediu si farmecul lumii merita sa se reintrageasca, avem un Farmec intr-un colt de lume ce a decis sa creeze o gama a chipurilor pline de durere, o gama  Aslavital Mineralactiv. Aceasta este o gama ce promite tinerete, viata si vise. Promite ca natura sa se regaseasca in noi si sa ne demonstreze ca natura, prin constructia ei complexa, e facuta sa ne reintrageasca inimile si sa ne iubeasca. Ca ea ne ofera sansa la fericire si ca merita sa fie protejata. Eu as alege oricand  prima gama românească creată pe baza argilei 100% naturale, provenită din Munții Pădurea Craiului, deoarece observ pe zi ce trece ca efectele unei industrii defecte ne afecteaza si pe noi, sufocandu-ne usor si distrugandu-ne atat pe exterior cat si pe interior.

”Acum ori niciodată

Neîntrebat de soartă

Să te iubesc până la capăt

Cu inima mea şchioapă.”

Cu sufletul frant merg pe un drum nesfarsit, adunand resturi ale inimii mele de pe cararea ascunsa bine de ochii lumii. Draga lume, eu inca te iubesc, asa usor, cum pot eu, ajutata de inima mea schioapa. Da pamant, noi te iubim si te pretuim. Chiar daca prin defectiunea noastra umana, speram ca tu sa nu uiti sa ne  iubesti. Draga pamant, tu cel ce ne-ai oferit tot desi noi eram putin…. Noi incercam sa iti reoferim, cu mainile noastre de furnica, sanatatea ce candva tot noi ti-am rapit-o. Insa, pana la finalul acestei misiuni, iti multumim ca ne protejezi… Iar unui farmec aparte ii multumim caci impletesc arta frumusetii cu iubirea pamantului, creand creme si tratamente pentru a pastra inimile intregite.

Creme precum Crema Hidratanta Antipoluare SPF 10, ele avand diverse beneficii: hidratarea, detoxifierea tenului și protejarea sa împotriva efectelor stresului urban, regenerarea celulară naturală. Acestea sunt datorate atat naturii cat si profesionalismului celor ce lucreaza zi de zi pentru a oferi iubire. Nu o sa va spun mai multe, ci va las sa descoperiti voi natura ce trece prin mainile oamenilor si se transforma in magie. Astfel, puteti sa o gasiti disponibilă în magazinele de brand Gerovital şi Farmec, în magazinul online www.farmec.ro, dar și în hypermarketuri, supermarketuri și magazinele de specialitate din țară.

Acest articol a fost scris in cadrul SuperBlog 2018!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.