Tot ce trebuie sa stii despre criptomonede

Putem spune ca deja traim in era tehnologiei, avand in vedere faptul ca am trecut de mult timp peste descoperirea internetului si creearea de dispozitive inteligente si ajungand acum sa robotizam diverse afaceri. Astfel ca, este momentul potrivit pentru a introduce si monedele in mediul virtual si de a da o noua valoare acestui domeniu. Bineinteles ca ideea este deja pusa in aplicare, iar in ultimii ani au aparut tot mai multe tipuri de monede virtuale ce si-au capatat, rapid si cu foarte multa indemanare, popularitatea. Bineinteles ca si ele aveau nevoie de o clasificare in capitalul actual, iar astazi o sa incerc sa va aduc mai aproape ideea de criptomonede si de ce sunt folositoare, dar si foarte atractive pentru majoritatea pasionatilor de internet.

Ce sunt aceste criptomonede si cum au aparut?

Cum ziceam mai sus criptomonedele sunt de fapt monede virtuale.  Din cate stiu, acestea erau folosite initial, mai ales bitcoin-ul, la platile facute pe dark/deep web deoarece erau mai usor de folosit si nu aveau un mod exact de administrare. Era un mod de a face plati fara a fi interceptat de catre stat si pentru a cumpara lucruri intr-un mod mai dezinvolt, mai liber si fara consecinte. Odata cu boom-ul privind spatiul online reprezentat de dark web si cu descoperirea acestei monede, valoarea sa a crescut intr-un mod uimitor ajungand una dintre cele mai bune investitii ale acestui secol.

Odata cu aceasta explozie investimentara, a inceput sa se dezvolte rapid si alte tipuri de criptomonede, ce au mai multa sau mai putina valoare economica. De asemenea, odata cu inventarea portofelului virtual ethereum, puteti cu usurinta sa evitati birocratia dar si contactul cu bancile. De asemenea monedele virtuale contribuie nu numai la eliminarea birocratie si a aglomeratie, dar duc si afacerile la un cu totul altul nivel. Mai pe scurt, cu cat cererea de astfel de monede va creste cu atat mediul de afaceri va beneficia de ocazie si isi va face tot mai mult loc pe internet, asta in detrimetrul clasicelor magazine. Astfel, vom avea mai mult timp liber pentru a ne distra si vom scapa usor si ieftin de diferite cozi interminabile.

Unde putem observa cel mai bine evolutia criptomonedelor ?

Fiind monede virtuale, deci folosite in mediul online, evolutia acestora se gaseste, bineinteles, pe site-uri de specialitate precum criptomonitor.ro. Acolo puteti observa, pe langa evolutia fiecarei criptomonede si foarte multe articole informative care va pot ajuta in cazul in care sunteti decisi sa investiti pe aceasta piata. Bineinteles ca si in acest caz, ca in oricare afacere, puteti castiga sau pierde. Aici tine foarte mult de noroc cat si de cat de populare devin criptomonedele achizitionate. Oricum, aparitia acestora atat de intunecata candva (cum am zis mai sus, au fost utilizate initial pentru plati ilegale, inclusiv pentru cumpararea de armament pentru teroristi), a ajuns rapid sa se transforme intr-un sistem verificat si foarte apreciat de multi.

Desigur ca mai este nevoie de putin timp pentru a descoperii daca acestea reprezinta sau nu viitorul, dar si pentru a crea un sistem de verificare a acestora, insa care sa nu le afecteze prea mult scopul initial, acela de oferi un caracter mai personal tranzactiilor. Oricum ar fi, va invit sa cunosteti mai bin aceasta noua lume a criptomonedelor si eventual, daca va simtiti atrasi, sa va incercati norocul pe aceasta piata inca necoapta total.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.