Exista specialisti care planteaza cu succes dintii in gingie

Bunicul ma tinea de mana, in timp ce imi arata cum se planteaza un pom in livada in locul celui care s-a uscat. Pe randurile perfecte cu meri, peri si pruni de diferite soiuri locurile ramase goale generau un aspect dezolant.

In timp ce bunicul sapa groapa, iar eu ii aduceam un pahar cu apa si umpleam stropitoarea cu o galetusa, el ofta si imi spunea ca la fel s-au topit si dintii lui, dar nu se gaseste pe lumea asta un specialist sa ii planteze dinti in gingie, ca s-a saturat de proteza. De cand si-a pus-o simte cum ii roade gingia. A facut rani in gura.

Ore intregi ma sfatuia bunicul sa am grija de dintii mei fiindca este ingrozitor cu proteza.

Acum, bunicul s-a facut pamant, sub merii lui din livada si imi pare rau ca nu a apucat vremea specialistului care planteaza dinti in gingie sub forma de implant dentar In timp ce mi se punea bontul protetic din titan, adica mi seplanta radacina in gingie, m-am gandit la bunicul. Ce fericit ar fi fost sa vada ca ideea lui este astazi pusa in practica!

Nu am stat mai mult de 20 de minute pe scaun si am plecat cu radacinile dintilor mei acasa. In curand le vor creste si coroanele si voi avea astfel o dantura completa de cursa lunga, garantata 15-20 de ani.

Ah, daca ar vedea bunicul cum pleaca pacientii de aici cu dinti stralucitori ca diamantele, cum laserul este folosit in tratamente pentru precizie, ar fi cu totul si cu totul vrajit!

Cel mai mult, mi-as dori sa traiasca sa il pot scapa de proteza, fiindca acum se fac si implanturi pentru toata gura…

Nu am cuvinte sa multumesc celor care au pus la punct tehnica implantului ca dintele pus sa aiba radacina lui adanc infipta in gingie!

Implantul nu este deloc dureros, este sigur si dureaza foarte mult. In prezent este unadintre cele mai solicitate forme de restaurare dentara fiindca nu afecteaza dintii din vecinatate in momentul in care acestia exista, dictia este perfecta si daca se recurge la un implant pentru toata gura, iar masticatia nu este sub nicio forma afectata.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.