9 sfaturi pentru a transforma acest Black Friday intr-un Bright Friday

Noiembrie. Inca o dimineata colorata in care soarele dansa jucaus, incercand sa isi faca intrarea neasteptata in camera mea. Buimacita de un zgomot oarecum ciudat si usor fad, ma trezesc si privesc geamul. Peisajul imi inducea ideea ca am dormit un intreg anotimp, plus inca putin, si luandu-i exemplul frumoasei adormite m-am trezit la ciripitul vesel a pasarelelor ce vesteau primavara. Bineinteles ca frunzele, inca rosiatice din cauza dusmanului ascuns in spatele unor raze aparent nevinovate, imi dadeau semne ca visez prea departe si ca nu m-am trezit in aprilie. In coltul opus al camerei il vad pe Pufi care avea o tentativa de miorlait isteric, probat ca la carte pe cel mai intunecat colt al incaperii.

Ca in orice dimineata, am urmat pasii esentiali pentru a deveni o fiinta functionala si anume:

  1. Mangai pisica fix de doua ori, scurt si rapid.
  2. Merg la baie unde imi racoresc fata cu un jet de apa.
  3. Pun cafeaua pe foc si imi fac 3 cruci sperand, in zadar, ca de aceasta data nu imi va da in foc.
  4. Apuc un mar si mancarea pisicii si ne hranesc pe amandoua. (Sunt o fiinta democratica si respect drepturile blanosului meu de a deveni un glob de blana lesinat pe podeaua din bucatarie)
  5. „La naiba, iar mi-a dat cafeaua in foc”
  6. Sterg aragazul si apoi imi torn cafeaua in ceasca preferata, adaugand bineinteles si putin lapte
  7. Apuc cana si incep sa fac yoga incercand sa depasesc pisica ce se tine scai de mine
  8. Ajung pe balcon unde privesc cerul precum o persoana filozofica ce incearca sa inteleaga lumea. Singura diferenta fiind aceea ca eu nu am gratie sau vreo idee filozofica, doar dau aceasta impresie datorita unei cani cu cafea, unei tigari si a unei priviri pierdute datorate oboselii.

Dupa ce termin cafeaua imi amintesc ca trebuie sa mai trag de timp, astfel ca apuc laptopul si incep sa dau scroll pe facebook. Relatii, mancare, glume mai bune si mai proaste. O zi obisnuita! Asta pana cand vad o postare a site-ului meu referat de haine, unde se prezenta trufas afisul de Black Friday. Bineinteles ca  am inceput sa tremur, apoi mi s-a asternut pe fata un zambet diabolic precum cel al faimosului Grinch, zambet ce spunea ca iarasi voi slabi 5 kg luna asta dupa ce le voi muta, in mod magic, in sifonier.

 

 

Am mai fumat o tigare si am analizat toate produsele posibile, mi-am amintit ca imi promisesem sa renunt la aceasta obsesie ce se activeaza odata cu Black Friday-ul, astfel ca, am inceput sa imi creez o lista cu pasii pe care sa ii urmez sfinteste atunci cand vine vorba de cumparaturile de sezon.

  1. Pentru inceput imi voi stabili un buget favorabil, astfel incat sa fiu sigura ca voi reusi sa imi cumpar lucrurile necesare dar si ca voi avea destui bani pentru a depasi cu brio si aceasta luna.
  2. Stabilirea produselor de care am cu adevarat nevoie. De exemplu, simtindu-se deja apropierea iernii, este momentul perfect pentru a inlocui bluzele de dama, ce arata bine, cu puloverele colorate si pline de euforia verii. Astfel ma voi proteja de frig si voi reusi sa arat uimitor in sezonul rece .
  3. Ma asigur ca produsele dorite se gasesc si in marimile necesare mie.
  4. Aleg cateva perechi de jeansi mai grosuti si fara taieturi pentru a inlatura in totalitate frigul si pentru a avea cateva tinute bonus. Ma asigur si aici ca exista marimea necesara mie si ca toate caracteristicile de masurare sunt in regula.
  5. Dau o fuga rapida si prin sectiunea cu genti de dama si caut ceva mai incapator pentru a transporta cu succes termosul, obiectul de care depinde viata mea in timpul iernii, dar si cateva fulare si manusi extra. Aleg cateva genti care se asorteaza perfect cu tinutele create pana acum si merg mai departe.
  6. Pentru ca sunt o iubita minunata si plina de par de pisica, m-am decis sa ii iau un mic cadou prietenului meu. Cum nu sunt genul de persoana care da bani pe parfumuri si ceasuri scumpe, m-am gandit sa aplic aceeasi tactica si sa ii cumpar o pereche de ghete pentru barbati care sa ii tina de cald in timpul plimbarilor lungi prin parc.
  7. Mai adaug cateva accesorii, et voila! Sunt pregatita sa mai trag un ochi in cosul de cumparaturi pentru a ma asigura ca bugetul este in siguranta, dar si ca toate lucrurile achizitionate sunt absolut necesare si folositoare.
  8. Verific daca produsele dorite se mai gasesc si pe alte site-uri si fac o comparatie de pret/ calitate pentru a fi sigura ca am facut alegerea corecta.
  9. Plasez comanda si astept fericirea!

 

Pufi ma privea curios de pe coltul patului si mieuna dezaprobator, incercand parca sa imi aminteasca faptul ca si el este o fiinta cu dorinte. Cum nu atinsesem maximul bugetului aferent cumparaturilor personale, intru rapid pe un site destinat blanosilor si mai fac o comanda cu cateva jucarii interesante pentru pisica mea.

 

Dupa ce rezolv si aceasta problema ma asez pe canapea si privesc iarasi pe geam. Afara se asternuse intunericul, iar vantul suiera voios printre ramurile goale ale copacilor. Plin de fericire, Pufi mi se aseaza in brate si incepe sa acompanieze cantul naturii cu torsul sau gratios. Mai privesc odata luminile orasului ce isi cautau drumul prin ceata groasa, apoi adorm visand la feeria toamnei.

Acest articol a fost scris in cadrul competitiei SuperBlog 2018!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.