In visul cartilor cu Favi.ro

Sursa: Pinterest

Cartile au fost intotdeauna simbolul creatiei efemere, al viselor fara de sfarsit si in paralel, creatori ale unor lumi pe care speram sa le descoperim cat mai repede si mai frumos. Insa cititul este o arta ce merita aplicata in cele mai frumoase locuri, in locuri de poveste,relaxante si cat mai interesante care sa ne ajute sa intram in atmosfera magica a locurilor inca nedescoperite. Astfel, astazi o sa va prezint cum arata pentru mine un loc de poveste, care sa intruchipeze exact stilul cartilor pe care le citesc si pe care, adesea, le descopar in moduri unice si pline de simtiri.

Sursa: salvatorul

Spatiul perfect pentru citit ar fi bineinteles acasa deoarece este spatiul in care ma simt cel mai confortabil si ma inspira sa pasesc cu incredere spre poveste ce urmeaza sa mi se dezvaluie fila cu fila. In general prefer sa practic aceasta activitate in living deoarece dormitorul imi inspira o stare de somnolenta si de leneveala. Livingul perfect insa, ar fi cel ce adaposteste in sine un semineu, caci in opinia mea semineul potrivit imbina cel mai bine magia cu realitatea. Mai apoi imi imaginez ca acesta are  usi mari de geam ce dezvaluie in urma lor o gradina fabuloasa, plina de flori ce se impletesc gratios pe o fantana frumos sculptata.

Cu fata spre aceasta sta una dintre cele mai frumoase canapele, cu modelele sale ce amintesc de vremuri apuse cu regi si regine ce isi petreceau noptile la baluri iar mai apoi fugeau uitand iubiri si flirturi, de multe ori interzise. Albul sau de poveste dar si modelele in stil oriental, parca atinse de un suflu de aur au ca misiune introducerea in lumea magiei si a visurilor, fiind gata sa ofere confort indiferent de vreme.

In partea dreapta, langa usa va pazi tacuta o masuta din lemn ce tinea pe sine o lampa si alte lucruri aparent banale, dar absolut necesare pentru o femeie ce se pregateste sa calatoreasca in timp si spatiu. Elasticul ce face parul sa ramana intact si sa nu strice concentrarea, ceasul menit sa aminteasca ca in realitate timpul se scurge si este pretios dar si cateva acte care sa porneasca intuitia acesteia cand vine vorba de munca zilnica. Cum totul este pregatit, mai ramane doar sa adaugam si cateva elemente de decor precum un suport de carti, cateva flori si statuete care sa pastreze intact sentimentul vrajit ce se simte odata cu deschiderea unei carti.

sursa: A Glimpse of Starling

O parte din visul meu poate fi indeplinit doar cu ajutoruL FAVI.ro, acestia fiind cel mai mare motor de cautare din domeniu si prezentand astfel cele mai magice obiecte de mobilier si multe alte lucruri ce pot imbunatati spatiul dumneavoastra de citit. Dream wild with Favi!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.