Gravatorul cu laser sau noua arta a fericirii

Dacă m-ai întreba unde mi-aș grava numele aș zice că l-aș întipări adânc pe inima ta, să mă păstrezi veșnic în amintire. Să îți fiu astfel aer și gând, să mă porți oriunde ca pe un breloc bine ascuns de privirile celorlalți. Însă practic, acest lucru este imposibil, sau cel puțin nu s-ar încadra în limitele legii, să nu mai zic că ar fi un romantism macabru.

sursa: esteto.ro
sursa: esteto.ro

Este dimineață, poate mult prea devreme pentru a-mi aduna gândurile. Printre un răsărit fabulos și o cafea bună, inconștientul îmi intipăreste în gând o întrebare perfectă pentru o filosofare de dimineată:”Cum sau pe ce să îți intipăresti numele pentru a fi de neuitat?„ M-am gândit întâi la lucruri banale, cum ar fi: un breloc, o brichetă sau chiar pe o tabacheră. Apoi m-am gândit la lucruri mai simbolice: inele de logodnă, coliere, brătări etc. Bine, dar chiar și acestea, independent de simbolistica lor deja cunoscută, devin cândva doar bucăti de metal reci ce țin ascunse în ele sentimentele unui om devenit cândva amintire. Și atunci, întrebarea existentială a femeilor din întreaga lume este: cum fac un bărbat să nu mă uite? Ei bine, după studii aprofundate și mult efort în cunoașterea acestor ființe total opuse femeilor, am ajuns la un consens. Sunteți gata dragelor să aflați cel mai ușor drum spre inima unui bărbat? Ei bine, cheia succesului este….BEREA. Da dragele mele, berea. Știm deja că bărbații iubesc această băutură „afrodisiaca” și pe lângă ea, în timpul liber iubesc și femeile. Asfel, combinația dintre cele două și anume o bere cu numele iubitei gravată pe ea, i-ar da lumea peste cap.

Sursa: gennolawncare.ca
Sursa: gennolawncare.ca

Acest lucru este bineînțeles posibil cu ajutorul unui Gravator laser, însă dacă mi-aș deschide o afacere care să se bazeze pe un astfel de aparat, nu, nu mi-aș deschide o fabrică de bere pe care mi-aș grava numele pentru a readuce depresia foștilor mei romancieri, ci aș folosi-o într-un scop mai umanitar.
Posibil că aș încerca să creez jucării din lemn pentru copii din zonele mai sărace, pentru cei ce nu au avut șansa de a se bucura de copilărie. Ori aș construi diverse machete ilustrative și educative care să îi ajute pe cei mici să învețe mai bine, să își dezvolte imaginația în concordanță cu lumea reală. Poate le-aș aduce la viață eroii preferați sau locuri din lume la care ei doar visează.

Sursa:zspotmedia.ro
Sursa:zspotmedia.ro
Sursa:zspotmedia.ro
Sursa:zspotmedia.ro

 

I-aș învăța astfel despre cultura europeană, despre dragoste și acceptare, despre povești cu cavaleri și prințese ce au trăit cândva pe aceste meleaguri. Le-aș aduce la viață, printr-un mod aparent banal, toate poveștile iubite și le-aș demonstra astfel că viața în sine este o poveste pentru care se merită să lupți cu îndârjire.
Visul meu ar fi acela de a personaliza și crea lucruri aparent banale, dar atât de necesare pentru cei ce nu au avut posibilitatea de a le deține. Astfel, acesta  ar putea fi împlinit datorită Colop Romania, firmă ce importă și distribuie aceste minunate produse. Eu, personal, mi-aș alege gravatorul BCL-1309 XUF datorită multiplei sale modalități de utilizare dar și pentru faptul că are o mărime mai mare, ce oferă posibilitatea de a crea machete de arhitectură (de ex pot face machete care să ilustreze diferite monumente importante), jucării, accesorii și multe alte lucruri interesante și benefice pentru cei mici. De asemenea, gravatorul are moduri diverse de utilizare și de conectare, de exemplu, poate fi controlat de pe telefon sau chiar de pe laptop.


Un astfel de gravator ar fi visul meu, aș putea astfel, cu puțin, să aduc un pic mai multă fericire în sufletele celor mici și poate, cândva, să pun în aplicare și fabrica aceea de bere. Cred că mai am câțiva foști care merită să își aducă aminte de mine.

Acest articol a fost creat în cadrul competiției SuperBlog 2018!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.