10 produse de la Answear si povestea nespusa din spatele acestora

Viata este un drum complicat, pavat usor, piatra cu piatra, de simbolistica vietii noastre. Oricat de perfect am incerca sa asezam aceste pietre, cumva, undeva, va ramane un gol, mai mare sau mai mic. Caci fericirea vietii noastre este platita si sustinuta de anumite goluri, lipsuri, regrete, ce pot sau nu sa fie umplute. Fie ca recunoastem sau nu, aceste goluri ne reprezinta pe noi, ne deslusesc puterea, curajul si vointa de a merge mai departe si de a castiga un joc fara de sfarsit. Desi incercam sa ascundem tot mai des ceea ce simtim, cel putin la suprafata, inconstientul ne indeamna sa aratam, sa deslusim si sa ne dezvaluim pe noi. Sa ne evidentiem durerea si sentimentele in cele mai diverse moduri. Astfel intr-o societate grabita si aparent nepasatoare, fiecare incercam sa aratam ce se petrece in sufletul nostru.

Mereu am avut impresia ca hainele nu sunt doar simple materiale,aruncate pe un corp, fara de valoare, ci sunt o coperta frumos imprimata a sufletului nostru, a caracterului ce se ascunde adanc in fiecare persoana. Astazi va voi prezenta 10 produse de la Answear si povestea nespusa din spatele acestora:

  1. O rochie eleganta si un suflet in cautarea iubirii.

Cand vad persoane imbracate atragator, la un party sau in viata de zi cu zi, eliminand din start situatiile ce impun o tinuta de genul, vad un suflet doritor sa gaseasca acea parte lipsa, acea persoana care sa ii dea o insemnatate vietii. Caci o rochie eleganta dezvaluie nu numai pasiune, ci si dorinta, atractie. Este ceea ce ne adauga o sclipire aparte si speranta ca poate, cumva, in multimea de oameni, ne vom gasi pe acel cineva. Pe acea persoana ce ne va observa doar pe noi si ca, intr-o secunda, intreg pamantul se va opri si va merge mai apoi pe ritmul inimilor noastre.

         2. Salopete inflorate pentru un suflet plin de viata:

care sa sarbatoreasca mascat fericirea sufletului nostru. Acestea sunt perfecte pentru o dragoste presarata cu flori de primavara si valuri de nestavilit.

       3. Cand vara e pe sfarsite in sufletul nostru, fustele lungi si pale sunt perfecte pentru a dezvalui linistea lunii August dar si cutremurul unui suflet aproape destramat.

        4. Cand toamna vine si la propriu dar si la figurat, paltonul este cel ce ne fereste sufletul de durere.

Desigur ca paltonul este in general utilizat spre a ne feri de frig, nu neg asta, insa eu consider ca un palton este uneori si simbolul unui suflet ranit. Cumva vara sufletului nostru s-a sfarsit subit, iar noi ramanem acolo tristi si reci. Cand luna August se transforma intr-un rapitor al caldurii si al iubirii, ne intrebam ce ne va mai incalzi oare sufletul? Si vine toamna, ca un vestitor al vremurilor grele si ne obliga cumva sa ne incalzim simbolistic sufletul, sa il ferim de alte dureri ce pot fi prea mult pentru noi. Astfel ni-l asternem pe suflet si ne mangaiam usor cu atingerea frunzelor ce s-au dat batute in lupta cu timpul.

 

      5. Gecile atinse de culorile toamnei sunt cel mai bun raspuns spre descoperirea durerii.

Pasim pe acel vesnic drum ce acum este pavat cu frunzele atinse de magia toamnei. Le admiram si obervam ca durerea poate avea o culoare frumoasa, ca poate sa aiba o raza de lumina ascunsa in ea si ca ne va invata sa iubim in mii de culori . Putem sa le ignoram sau sa le lasam sanza de a ne picta drumul vietii.

      6. Hanoracul ce te invata sa te iubesti pe tine si mai apoi pe ceilalti

Cand luna iti bate in geam iar racoarea noptii iti aminteste moment cu moment fiecare clipa fericita, un hanorac si niste jeansi se vor asorta perfect cu sticla de whiskey ce iti va tine de urat. Ele vor fi tacerea ce spune multe, ce transmite dureri si regrete prea mari pentru a mai fi sterse din memorie. Atunci te vei strange tare in brate si vei stii ca totul este pierdut. Acum esti doar tu, un hanorac si o sticla de whiskey, in linistea serii…

 

  1. Cate o esarfa colorata pentru fiecare cuvant nespus.

Cand toate amintirile iti apasa pe suflet si realizezi ca nu ai spus toate cuvintele necesare, iti ramane doar tacerea si regretul. Fiecare cuvant nespus va capata un nou inteles, va fi mai valoros si astfel, se va colora strasnic in culorile toamnei si se vor contopi la gatul tau, devenind astfel o tacere plina de inteles .

 

  1. Cand totul devine prea trist si rece stii ca este timpul sa incalti o pereche de ghete si sa pasesti pe tot ceea ce te ranea candva.

O pereche noua de incaltaminte poate insemna atat venirea unui nou anotimp, un moment special, sau nevoia de a avea un nou inceput. Odata ce regretele nu mai sunt indeajuns, este momentul perfect sa incalti o pereche de ghete noi, sa le privesti atent si sa pasesti usor spre viitor. Ele sunt simbolul curajului si al indraznelii de a merge mai departe, de a pasi dinnou si de a iti continua drumul vietii chiar daca lasi in urma ta un gol.

  1. Cand iti continui drumul si ai mai asezat o piatra in povestea vietii tale, realizezi ca ai nevoie de o pereche noua de stilleto, de un ajutor care sa te ajute sa mergi mai corect de data aceasta, sa iti regasesti un punct de echilibru si sa minimalizezi numarul de greseli si regrete din viata ta. Astfel vei pasi mai increzatoare, invatand dinnou sa tii capul sus si sa vezi frumusetea vietii.

10. Adidasi New Balance pentru a invata ca alergatul in viata este periculos, insa sportul este cel mai vindecator lucru.

In drumul spre un nou inceput , cea mai mare greseala este graba, acel moment cand alergi disperat prin viata, incercand sa regasesti acelasi fior de odinioara. Caci este foarte usor sa te impiedici de o iluzie si mai apoi sa regreti. Insa sportul in sine, ca actiune, iti va vindeca atat trupul cat si sufletul, iar fiecare pas in plus va fi poate cel spre un nou fior al fericirii. Astfel adidasii New balance te vor ajuta sa regasesti acel echilibru necesar al vietii tale.

Ca dupa fiecare experienta dureroasa, este important  sa invatam din greseli si sa ne reglam viata in functie de noile noastre idealuri, de o noua speranta de a trai, iubi si descoperii ceea ce ne reprezinta.Cand ajungem insa la finalul acestui drum cerem nota de plata, o analizam minutios si privim in spate spre cararea  ce am pavat-o cu multa rabdare si suferinta, apoi speram ca am facut alegerea corecta si pasim increzatori spre urmatorul pasaj al vietii noastre, ca niste suflete pline de speranta unui nou inceput.

 

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2018.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.