Cand ardeleanul din tine nu este mai presus de spiritul oltenesc, sezi bland si striga: Superblog!

Ca orice om ce locuieste in Ardeal am realizat ca am deprins si eu doua lucruri importante din comportamentul prezent aici: accentul comic si aptitudinea de a fi vesnic intarziat. Astfel, desi spiritul oltenesc din mine m-a indemnat de cateva luni bune sa ma inscriu la cel mai interesant concurs de bloggeri: Superblog, spiritul de Ardelean capatat de-a lungul timpului mi-a zis:” Nu-i bai, mai e vreme” … Ehh, se pare ca timpul mi-a contrazis feeling-ul si m-am trezit coplesita de toate evenimentele impuse de facultate. Astfel, fiind usor intarziata in fata celorlalti bloggeri si usor buimaca datorita noilor evenimente din viata mea, am trecut cu vederea trecerea rapida a timpului.

Intr-un final, mai exact azi de dimineata, un amic blogger, pe care l-am convins sau am participat partial la convingerea acestuia de a se inscrie in competitie, mi-a amintit ca s-a dat demult startul si ca nu mai am sanse sa ii ajung pe ceilalti din urma. A omis insa faptul ca inca mai traieste in mine un spirit de oltean, gata sa raspunda oricarei provocari. Mi-am amintit astfel si un banc, cu un om gata sa returneze un papagal la petshopul de unde il cumparase. Intrebat fiind de cauza returnarii, acesta a raspuns:” Asta e oltean, in loc sa repete ce zic, a inceput sa ma contrazica”

Asa si eu. Am zis sa imi innabusesc deprinderile ardelenesti si sa incerc sa imi depasesc limitele. Mintea l-a pus pe Kant intr-un raft mai indepartat, s-a inarmat cu o tastatura si niste fisiere Word si a zbierat plina de incredere „Das ist Superblog”. Acum ramane de vazut cat de bine ma voi plia pe cerintele date de sponsori si daca voi reusi sa lupt cu patima pe drumul spre podium. Astfel va anunt, tare si raspicat, ca particip la Superblog 2018!

Wish me luck, ‘cause Oltenia power is coming!

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.