Noul iPhone XS se lasa asteptat in intreaga lume

De cand au aparut primele declaratii oficiale cu privire la lansarea noului iPhone XS Max, s-a creat o agitatie foarte mare pe internet. Fanii produselor Apple din intreaga lume au inceput sa caute pe internet disponibilitatea produselor si data oficiala candvor putea adauga in cosul de cumparauri un telefon iPhone XS Max

In Romania, au aparut primele accesorii pentru iPhone XS Max pe magazinul online de accesorii, BrandGSM.

BrandGSM este cunoscut de cei pasionati de gadget-uri si tehnologie ca un magazin de incredere, deoarece pe site-ul lor poti gasi intotdeauna huse si accesorii de calitate.

Pe pagina magaiznului online in categoria de produse Apple putem gasi, in exclusivitate,huse iPhone XS Max de inalta calitate.

Vazand ca produsele sunt deja disponibile pentru a fi achizitionate, am vrut sa cumpar o husa iPhone XS Max,deoarece peste o saptaman am sa intru in posesia unui telefon Apple din seria XS Max si imi doream sa cumpar o husa din timp.

Husa pe care am cumparat-o este modelul Eiger North Case Black, o carcasa foarte interesanta, care rezista la multe lovituri si absoarbe socurile.

Husa este fabricata din doua materiale, deoarece pe interior husa este compusa din silicon TPU moale si flexibil iar la exterior, din material dur din Policarbonat.

Datorita acestei combinatii dintre cele doua materiale, husa preia socurile la impact iar ambele parti ale telefonului raman protejate.

Husa Eiger North Case Black este atat de bine proiectata incat poate sa protejeze telefonul side la ocazatura de aproape 1.80 m inaltime. Avand in vedere ca eu am doar 1.70, husa mi-a dat garantia ca o sa detin acest model de iPhone XS Max mult timp.

Caracteristicile robuste ale husei fac ca acest telefon sa fie ideal pentru a fi manevrat cu usurinta in orice situatie, datortia suprafetei mate anti-aderente.

De asemenea, acest telefon prezinta decupaje exacte fara sa incomodeze utilizatorul iar butoanele sunt acoperite pentru un plus de protectie.

Este un accesoriu intotdeauna binevenit, deoarece protejeaza telefonul in orice situatie de zgarieturi si lovituri, iar aspectul elegant se va potrivi in orice moment.

Consider ca am facut o invetitie foarte buna, deoarece prefer sa cumpar inainte accesorii pentru iPhone XS decat sa aflu ca nu mai sunt pe stoc in ziua in care va fi comercializat in Romania.

BrandGSM este un magazin profesional care distribuie produse de inalta calitate, pentru a imbunatati si prelungi conditia gadget-ului tau.

Vasta lor gama de produse acopera o varietate de brand-uri de telefoane comercializate in magazinele romanesti si astfel toti clientii vor gasi cate un accesoriu pentru gadget-ul lor.

Daca esti pasionat de gadget-uri si iti palce sa adaugi in mod constant noi accesorii telefoanelor sau tabletelor, atunci magazinul online BrandGSM este locul ideal pentru a cumpara huse de protectie, cabluri, acumulatoare si multe altele.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.