Mondaine A400.30351.16SBM Simply Elegant 36mm 3ATM

 

 

Noua colectie a brandului Mondaine este intitulata Simply Elegant, colectie ce este conceputa intergal in spiritul stilurilor erei contemporane. Compania Mondaine este cunoscuta international pentru candranele si indicatorii ce fac ceasul usor de citit. Puteti gasi aceste ceasuri comercializate de Ceasmania.ro.

Ceasurile lansate de brandul Mondaine sunt comercializate pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama, produse pe care le puteti achizitiona intr-un numar extrem de vast de stiluri si materiale.

Forma carcasei este rotunda, este constituita din otel inoxidabil, cadranul ceasului este de culoare argintie, indicatorii ceasului au culoarea neagra iar display-ul ceasului analog. Geamul ceasului este construit din cristal safir antireflex, un material care este produs cu ajutorul unor procedee chimice si instrumente de slefuire extrem de costisitoare.

Carcasa ceasului are culoarea argintie, ceasul masoara atat in latime cat si in inaltime 26 mm, ceasul mai are baterie incorporata, grosimea ceasului masoara doar 7 mm, iar odata cu achizitionarea Mondaine, Simply Elegant A400.30351.16SBM, primiti doi ani de garantie.

Carcasa ceasului este compusa din otel inoxidabil, iar ceasul mai este dotat cu o rezistenta atmosferica de 3 ATM. Datorita acestui fapt, va informam ca ceasul nu poate suporta interactiunea cu apa atunci cand posesorul ceasului pracica sporturi precum inotul sau  snorkelingul.

Ceasul dama Mondaine Simply Elegant A400.30351.16SBM este un brand cunoscut exclusiv pentru designul ceasurilor pe care le expune pe piata.

Achizitionarea unui ceas quartz – elvetian este o alegere inteleapta datorita componentelor electronice din care ceasurile sunt constituite.

Bratara ceasului dama Mondaine Simply Elegant A400.30351.11SBA este confectionata din otel inoxidabil, un important aliaj al fierului, bratara este costitutita dintr-un mix intre culorile alb si rosu, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame, bratara masoara in lungime 200 mm, iar in latime 20 de mm, caracteristicile speciale ale ceasului sunt: afisajul data, afisajul zilelor saptamanii si afisajul ore.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.