Igienizare si dezinfectie rapida a casei

Orice gospodina viseaza ca locuinta ei sa fie luna. Si majoritatea ne dam peste cap sa o curatam, sa fie stralucitoare, frumos mirositoare si primitoare. Dar cum ar fi sa faci, din cand in cand, o igienizare si dezinfectie rapida a casei? Adica genul acela de curatenie care omoara germenii si bacteriile pe termen lung si iti asigura un mediu inconjurator mai curat? Suna bine, nu?
Ei bine, iti pot spune din experienta personala ca acest lucru este posibil, cu ajutorul companiei DDD, deoarece dispune de toate autorizatiile necesare desfasurarii activitatilor DDD, conform legislatiei in vigoare.
Dezinfectia nu este o procedura complicata – aceasta reprezinta intrebuintarea diferitelor metode pentru decontaminare, cu scopul de a distruge formele adulte si de rezistenta a microbilor din aer, de pe obiecte, tegumente si instrumente. Se folosesc agenti fizici (raze solare, ultraviolete artificiale) si chimici. Obiectivul este de a preveni infectiile si bolile transmisibile. Asadar, este lesne de inteles de ce se recomanda efectuarea periodica a dezinfectiei.
Si daca arunci o privire pe site, la categoria preturi ddd vei observa cifre accesibile, care iti vor permite aceste servicii, atunci cand doresti si se realizeaza ori de cate ori este nevoie.
Firma DDD stie ce face, astfel garanteaza: evitarea utilizarii de substante chimice intr-un mod neprofesionist si solutionarea si actionarea inteligenta, minimalizarea risipirii substantelor si protejarea mediul inconjurator.
Nu trebuie sa te gandesti de doua ori cand vine vorba de sanatatea ta si a celor din jur! Informeaza-te bine, studiaza ofertele celor de la DDD si calculeaza-ti un buget estimativ – apoi ia in considerare serviciile lor si nevoile tale. Pune in balanta lucrurile pro si contra, daca gasesti de cuviinta, atunci apeleaza la DDD.
Inca un bonus: se ofera un discount de 10% din partea firmei, atunci cand se vor executa servicii de dezinsectie atat la interior cat si la exterior, din suma tarifelor aferente.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.