Saritul la trambulina garanteaza sanatatea copilului

Saritul echivaleaza cu depasirea unor obstacole si raspunde dorintei omului de a ajunge mai sus, cat mai sus cu putinta. Sarim zilnic peste gropi, santuri, pietre sau sarim in cadrul exercitiilor sportive, sa ne mentinem in forma. Prin sarituri ne coordonam miscarile intregului corp (avant, elan, jocul picioarelor) si ne controlam greutatea.

Sariturile contribuie decisiv la mentinerea sanatatii organismului prin:

-cresterea rezistentei organismului. Realizarea sarituri la un anumit nivel implica efort sustinut, care determina transpiratie, adica eliminarea toxinelor prin transpiratie.

-muschii sunt pusi la munca, sangele circula mai bine, caloriile sunt arse, iar capacitatea pulmonara sporita.

Sa investesti intr-o trambulina inseamna sa contribui decisiv la sanatatea copilului tau. In afara de aceste beneficii saritul in aer liber elibereaza de stres si este o sursa de delectare, mai ales daca vine dupa munca intelectuala: scoala, teme, cursuri de limbi straine.

In magazinul online Dwyn.ro se gasesc trei modele de trambuline, cu preturile cuprinse intre 599-949 de lei, toate aflate la reducere de pret.

Ele pot fi platite si in rate, o facilitate acordata parintilor care tin la sanatatea copiilor lor.

Trambulina cu plasa de protectie 396cm suporta o greutate maxima de 150 de kilograme, iar sariturile efectuate pe ea pot fi si mai inalte. Copilului i se asigura maxima protectie, prin cei 16 stalpi de protectie si prin plasa de protectie facuta din material rezistent, care are dimensiuni ce permit sarituri foarte inalte. Si arcurile sunt garantate, astfel ca in afara de sporirea sanatatii, copilului nu i se intampla nimic in timp ce sare la trambulina montata la locul de joaca din gradina.

In completarea trambulinei, evident ca nu imediat ce coboara de pe acesta, i se poate cumpara celui mic si piscina cu cadru metalic sau cu parasolar, abia invata ca niciodata nu trebuie sa intre in apa dupa efort sustinut.

Copiii, generatia de maine, merita sa aiba tot ce este mai bun!

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.