Altgrad Auto: Competenta, atitudine pozitiva si piese Ford originale

Cautati cumva un magazin piese Ford? Aveti mare, mare nevoie de un service Ford Bucuresti? In acest caz, destinatia dumneavoastra nu poate fi alta decat Altgrad Auto ,unde veti gasi intotdeauna piese originale, cu garantie! Acest service, unde standardele de calitate, normele de timp si tehnologiile de reparatie elaborate de compania fondata de Henry Ford acum 115 ani sunt intotdeauna respectate cu strictete, este totodata si distribuitor autorizat in Romania de piese de schimb şi subansamble pentru toate modelele produse de compania din Dearborn, Michigan şi sucursalele ei din intreaga lume.

O vizita la fata locului va va convinge ca Algrad Auto este un service in care se poate avea deplina incredere, pentru ca dispune de o dotare tehnica de invidiat. Dar, in afara de echipamente, scule si utilaje originale, Altgrad Auto se mandreste cu o echipa de specialisti dedicati meseriei lor si cu experienta, care dispun de „know-how” (pentru ca firma Ford le pune in mod constant la dispozitie documentatie de specialitate) si lucreaza „ca la  carte” – orice lucrare facuta de Altgrad Auto este precedata de o diagnosticare computerizata, efectuata cu aparatura ultraperformanta. Nu conteaza ce defectiune are automobilul dumneavoastra (la motor, la transmisie, la suspensii, la injector, la frane, la  caroserie sau la roti) si nici ce model de Ford aveti, la Altgrad Auto problemele dumneavoastra vor fi rezolvate elegant, cu profesionalism si in cel mai scurt timp cu putiinta. Mecanicii sunt prietenosi, serviabili si, mai ales, competenti – si asta se vede de departe!

Sa ajungeti la Altgrad Auto este lucrul cel mai usor din lume: service-ul este situat pe  Bulevardul Iuliu Maniu nr. 425-431, sector 6, Bucuresti. Mai exact, veti gasi service-ul la 70 de metri de podul Bucuresti-Pitesti, pe partea dreapta pe sensul de intrare in Capitala.

Programul de lucru la Altgrad Auto este urmatorul: de luni pana vineri, intre orele 10:00 pana  la 18:00, iar sambata doar pana la ora 14:00. Magazinul de piese auto se inchide cu jumatate de ora mai tarziu, adica la ora 14:30.

Este bine sa va programati mai intai, la numerele de telefon 0213 49 411 si 0727 056 670.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.