Cat de folositoare este mobila executa la comanda?

Desi ma bucur de un spatiu destul de mare in apartamentul meu, cele 4 camere pe care le am se dovedesc a fi neincapatoare pentru ca atat eu, cat si sotul meu avem foarte multe lucruri care trebuie depozitate undeva. Mai ales ca de curand am inceput de curand o mica afacere handmade care presupune foarte multe materiale si foarte mult spatiu de lucru.

Avand in vedere ca spatiul din dormitoare nu este unul foarte generos ne-am gandit sa optam pentru mobila la comanda. Aceasta decizie a venit dupa multe cautari si plimbari inutile prin magazine. Zic inutile, deoarece nu am gasit nici un obiect de mobilier care sa ne placa si cum arata si sa ne placa si materialele din care este confectionat. Din cauza faptului ca petrcem foarte mult timp in birou si activitatea noastra presupune multa munca cu produse care pot pata trebuia sa ne selectam foarte bine mobilierul. Asa ca am ales sa optam pentru birouri confectionate la comanda. Si pot sa va spun ca am luat una din cele mai bune decizii din viata noastra.

Am ales sa colaboram cu cei de la MobiliCasa. Si am fost foarte multumiti de receptivitatea si amabilitatea celor de la MobiliCasa. Personalul a fost foarte deschis la ceririle noastre, desi unele erau putin iesite din comun, si mai mult decat atat ne-au ajutat si in crearea design-ului si ne-au dat sfaturi foarte utile si in selectia materialelor.

Daca si tu esti in cautarea unei companii care sa te ajute cu crearea mobilei, iti recomand cu mare drag echipa MobiliCasa. Si am vazut ca au si produse gata confectionate, asta daca nu dispuneti de timpul necesar pentru crearea unui model de la zero.

Daca doriti calitate si un pret cat mai bun, MobiliCasa este raspunsul.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.