6 sfaturi pentru un cv care impresioneaza

Redactarea unui cv este o etapa pe care trebuie sa o parcurga orice persoana care doreste ocuparea unui loc de munca. Acesta poate fi plasat atat in format electronic cat si in format fizic, acest lucru depinzand de cerintele angajatorului. Avand in vedere ca traim intr-o societate in care mediul online pune stapanire din ce in ce mai mult pe toate domeniile de activitate, plasarea cv-ului in format electronic este o metoda extrem de utilizata. Pentru ca cv-ul depus sa impresioneze este necesara respectarea anumitor sfaturi, 6 dintre acestea fiind prezentate in cadrul acestui articol.
1. Prezentarea sincera a informatiilor este cel mai important sfat care trebuie respectat in momentul in care se redacteaza un cv. Toate informatiile prezentate in cadrul cv-ului trebuie demonstrate cu documente.
2. CV-ul trebuie adaptat in functie de domeniul de activitate, acesta fiind un alt sfat ce trebuie respectat in momentul in care se redacteaza un cv. Acesta trebuie sa fie structurat intr-un anumit fel in cazul in care se cauta locuri de munca in strainatate si in alt fel in cazul in care se cauta locuri de munca Bucuresti.
3. Greselile gramnaticale trebuie evitate din redactarea unui cv, in caz contrar cv-ul respectiv nu are nici o sansa de a fi remarcat.
4. Imaginea conteaza destul de mult in momentul in care citim ceva motiv pentru care si cv-ul trebuie sa aiba un design cat mai placut din punct de vedere optic.
5. CV-ul trebuie sa prezinte pe scurt cele mai importante informatii personale si profesionale.
6. In CV trebuie prezentate informatii actualizate, motiv pentru care cv-ul trebuie reactualizat ori de cate ori trecem printr-o schimbare atat din punct de vedere personal cat si din punct de vedere profesional.
In concluzie, indiferent ca aplicam pentru angajari in Germania sau pentru angajari in oricare alta tara, redactarea cv-ului trebuie realizata cu mare atentie pentru ca prin intermediul acestuia avem primul contact cu potentialii angajatori.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.