Tipuri de piele utilizate în fabricarea de portofele și accesorii

 

Există diferite tipuri de piele disponibile pentru portofelele bărbaților și ale  femeilot dar si pentru  accesoriile la care apelează bărbații și femeile.

Portofele din piele originala

Portofelele din piele sunt în mod obișnuit confectionate din piele sau un material lipit. Un finisaj este aplicat pe suprafața superioară pentru a imita pielea din partea de sus. Pielea lipită este făcută din bucăți sau resturi de piele care sunt apoi unite  într-o singură bucată. Piele naturală este cea mai populară formă de piele pe care o veți găsi în portofele, din cauza accesibilității sale

Portofele din piele de cea mai bună calitate

Portofelele din piele de înaltă calitate sunt fabricate din stratul exterior al pieii, prelucrate sau șlefuite pentru a ascunde imperfecțiunile ei. În procesul de fabricație poate fi formata piele de înaltă calitate pentru a arăta ca piele exotică, cum ar fi aligator sau struț. Portofele din piele de vacă sunt fabricate din partea superioară a părții de piele de pe dermă, care produce produse de cea mai înaltă calitate.

Portofele din piele de calitate superioară

Un portofel din piele  integrală este confectionat din cel mai exterior strat al pieii. Spre deosebire de pieile de calitate superioară, pieile integrale nu sunt șlefuite sau prelucrate, mai degrabă, frumusețea marcajelor naturale este lăsată neatinsă. În general, pieile integrale sunt preferate deoarece oferă o combinație de rezistență, durabilitate și aspect.

Portofele din piele Napa

Portofele din piele Napa sunt confectionate din piele moale și suplă. În mod obișnuit vopsita, pielea Napa oferă un aspect rafinat și sofisticat, care se găsește frecvent în portofele din piele pentru femei și bărbați de cea mai bună calitate.

Portofele din piele exotică

Un alt material decat pielea de vacă este pielea exotica. Unele dintre cele mai populare tipuri de piele exotice sunt aligator, struț, șarpe, șopârlă și anghilă.

Piele moale si neteda

Suede este un finisaj aplicat pe piele, în cazul în care suprafața superioară este „pieptanata” pentru a crea un un finisaj neted utilizat frecvent pe piele. Acest lucru creează o piele moale și suplă. Pielea Suede este de obicei confecționat din piele de porc sau de miei.

Portofele din piele realizate manual

Portofelele din piele artificială sau ecologica sunt create din produse artificiale, altele decât pielea naturală. Piele realizată de om este obtinuta dintr-o combinație de componente din material plastic, cauciuc și / sau sintetic care au fost lipite pe un suport din material textil.

 

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.