Lenjerii de pat superioare

O lenjerie de pat trebuie sa fie obligatoriu din bumbac si nu din alte materiale sintetice care se deterioreaza foarte repede chiar si dupa cateva spalari.

Bumbacul este cel mai folosit material din industria textilelor, acesta fiind o fibra naturala ce nu irita pielea.

Lenjeriile de pat din bumbac sunt cele mai cautate si sunt ideale si pentru persoane care sufera de diferite alergii sau de boli respiratorii precum astmul,  deoarece bumbacul este un material nonalergenic, si este recomandat in special pentru persoane sensibile.

In general trebuie sa alegem lenjerii de pat bumbac deoarece acestea iti ofera un confort sporit, sunt foarte fine si catifelate si bineinteles ca nu irita pielea.

In plus bumbacul lasa pielea sa respire, preia transpiratia si umiditatea corpului din timpul noptii protejandu-ne astfel de diferite raceli sau boli.

Insa daca vrem sa ne rasfatam si sa ne oferim mai mult decat o simpla lenjerie de bumbac putem sa ne achizitionam una dintre elegantele lenjerii de pat de lux aceasta fiind cea mai buna alegere pe care o putem face si care ne va oferi o stare de bine nemaipomenita, iar noi ne vom simti minunat.

Lenjeriile de pat de lux sunt confectionate bineinteles din bumbac dar pe langa acestea mai contin si satin un material care ofera lux si eleganta.

Acestea sunt catifelate, fine la atingere si au un aspect matasos datorita prelucrarii firului rasucit cu aspect lucios.

Lenjeriile de pat din satin se incadreaza in categoria de lux a articolelor de pat, acestea se pastreaza foarte bine in timp, sunt deosebit de elegante si le putem aseza pe pat fara a mai fi necesar sa asezam si o cuvertura peste.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.