Cum să mergi bine pe tocuri

Femeile iubesc tocurile și niciodată nu uită când e cazul să-și cumpere o pereche nouă. Însă e important să știe cum să-și aleagă cele mai potrivite tocuri în funcție de eviment, și cum să meargă corespunzător pe acestea.

Din păcate, există foarte multe femei care nu știu încă să meargă pe tocuri și au o postură incorectă atunci când le poartă. O femeie pe tocuri trebuie să stea dreaptă, să inspire putere și încredere în sine. Mersul cocoșat nu numai că afectează coloana și postura, dar adaugă și câteva kg în plus.

Mersul corect pe tocuri implică atât călcâiul cât și degetele de la picioare, ca să nu mai vorbim de șold care ar trebui să fie puțin încordat. Multe femei încearcă să se sprijine prea mult pe vârfuri și acest lucru nu numai că devine incomod după o perioadă, dar provoacă și numeroase dureri.

Mersul pe tocuri nu ar trebui să fie un lucru greu, atâta timp cât este corect. Pentru unele femei acest lucru poate părea un chin, iar din exterior acestea pot părea chiar amuzante. Tocurile ar trebui să fie o plăcere și să nu provoace niciun fel de durere sau incomoditate.

Pentru a învăța să meargă corect, o femeie ar trebui să exerseze mai întâi în fața oglinzii. E ușor să ajungă la postura corectă dacă exersează acasă, mergând încet. Atunci când încep să se obișnuiască cu tocurile, pot încerca să meargă chiar și mai repede.

Pentru femeile care fac sport regulat, e mult mai ușor să meargă pe tocuri pentru cu au mușchii mai dezvoltați. Dacă mușchii picioarelor și nucleul este suficient de bine dezvoltat, mersul pe tocuri poate părea o nimica toată.

Dacă nu sunt atente, femeile se pot lovi oricând atunci când poartă tocuri, în mod special la tocurile care depășesc 10 cm înălțime. Experții ne recomandă să alternăm purtatul pantofilor cu talpă joasă și apoi purtatul tocurilor pentru a evita rănirile. De pildă, din moment ce tocurile arată bine cu o fustă, poate următoarea zi când poartă pantaloni o femeie ar putea apela la o pereche joasă de încălțăminte.

O altă idee bună e cea de a folosi tălpi speciale și moi care să poată fi puse în interiorul pantofului. Astfel te scapi de durerile provocate de aceștia.

O femeie ar trebui să înceapă de la tocuri foarte mici, mai ales dacă nu este expertă în mers pe tocuri. Întâi se poate învăța cu pantofii cu tocuri de câțiva centimetri, și mai apoi poate trece la cei mai înalți, pe măsură ce devine mai cofortabilă în ei.

O varietate largă de pantofi cu toc găsești pe tocmania.ro. Ai o varietate de modele din care poți alege în funcție de preferințe și de evenimentul la care îți dorești să-i porți. Sunt o grămadă de motive pentru care o femeie ar trebui să poarte tocuri, începând de la încrederea pe care o oferă și până la înălțime și greutate. Încă nu ai o pereche de pantofi cu toc? Atunci nu mai sta pe gânduri și cumpără-ți una chiar acum!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.