Descopera avantajele ojei semipermanente

 

Nu ai incercat niciodata pana acum oja semipermanenta?
Atunci, cu siguranta, va fi pentru tine o descoperire in sfera manichiurii care te va marca.

De obicei, dupa un prim contact cu oja semipermanenta, dupa ce o descoperi, vrei sa o tot incerci, sa incerci mai multe culori si mai multe detalii adaugate la manichiura ta. Oja semipermanenta mai este numita si un fel de gel, insa nu este acelasi lucru sa iti faci unghiile cu gel termic si sa iti faci unghiile cu oja semipermanenta.

Diferenta intre cele doua tehnici nu este neaparat in aplicarea pe unghii, ci in modul in care este deteriorata unghia si cat de rezistenta este manichiura dupa.

De regula, oja semipermanenta nu deterioreaza atat de mult unghia precum gelul. Sunt o multime de nuante de oja semipermanenta, care pe unghii arata mult mai bine si mai stralucitor decat oja simpla. Un tip de oja pe care ar trebui neaparat sa il incerci este gel termic.

Manichiura diferita, in functie de temperatura

Gelul termic este un tip de oja semipermanenta culoarea careia se modifica in functie de temperatura. Atunci cand este cald unghiile sunt de o culoare, atunci cand temperatura scade, se va schimba si culoarea acestora.

Acest gel termic nu are nimic deosebit in comparatie cu alte tipuri de oja semipermanenta, doar ca iti va oferi un look diferit si original in functie de temperatura de afara, iar tie nu iti ramane decat sa te bucuri de acest lucru. Cu gel termic culoarea unghiilor tale se poate modifica de la rosu spre roz sau poate varia in diferite alte nuante.

Ai o gama variata de tipuri de acest gel termic dintre care poti alege si poti selecta cele doua culori pentru rece si cald, astfel incat sa ai manichiura potrivita, indiferent de temperatura.
Profita de promotii pentru gel termic

Daca ai vrea sa iti cumperi o oja termica, atunci nu rata reducerile de pe site-ul kitunghii.ro, unde sunt promotii pentru achizitionarea de gel termic si reduceri de 40%.

Ai acolo o gama variata de nuante dintre care poti alege si te poti bucura de cea mai buna calitate pentru o manichiura impecabila, rezistenta si adaptabila la temperatura.

Pentru a fi la curent cu promotiile si reducerile care sunt in magazinul online KitUnghii.ro, ai putea sa te inscrii, cu adresa de e-mail, la newsletter-ul magazinului si vei primi constant informatii despre noile produse, reduceri si alte promotii pe care sa nu le ratezi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.