5 motive pentru care consider ca E-advertising e cea mai buna agentie de Digital Marketing

 

 

De-a lungul timpului am capatat o curiozitate tot mai mare pentru acest domeniu, al marketingului digital. Am observat cu placere ca intreaga piata din Romania a inceput sa se dezvolte armonios si sa corespunda cu modelele de profesionalism existente in afara granitelor tarii. Dupa parerea mea, foarte subiectiva in acest caz, anul 2010 a fost cel mai favorabil pentru dezvoltarea unor asemenea tipuri de agentii de marketing. De atunci chiar am inceput sa vad un intreg proces de metamorfoza la nivelul tarii.

Din atatea agentii aparute pe piata, E-advertising m-a lasat cu una dintre cele mai placute impresii in ce priveste calitatea serviciile oferite. Pot face cu mana pe inima aceasta declaratie, pentru ca am analizat serviciile la foarte multe agentii de acest fel.

O sa explic si de ce anume E-advertising imi place asa de mult si o consider cea mai buna agentie de Digital Marketing. Sunt cinci motive mari si late care m-au facut sa ii acord aceasta titulatura.

 

  1. Site-ul arata profesional

De cum accesezi site-ul acestora, primul lucru pe care il vei putea observa si iti va sari in ochi va fi aspectul foarte placut al acestuia. Cand zic placut, ma refer la tot, de la culorile folosite pentru site, pana la fonturi si modul lor de asezare in pagina.

De asemenea, intregul site este foarte bine structurat. Nu ai cum sa nu gasesti ceea ce te intereseaza despre ei si serviciile lor. Din bara de navigare poti alege sa accesezi: Audit, SEO, Marketing, SEM, Presa, Portofoliu, Blog, Contact. Cam tot ce te-ar interesa daca ai dori sa apelezi la serviciile lor.

 

  1. Spun la ce sunt cu adevarat buni

Fata de alte agentii de acest fel, nu declara ca sunt experti in toate domeniile ce tin de marketing. Dimpotriva, acestia au grija sa mentioneze ca serviciul cel mai bun pe care il pot oferi este in domeniul SEO.

Experienta de 6 ani numai in acest domeniu ii recomanda ca fiind adevarati profesionisti. Mentionez ca cei sase ani reprezenta si varsta firmei, adica de la data infiintarii.

  1. Au foarte multi clienti cunoscuti

Chiar daca sunt relativ o firma noua, acestia au lucrat de-a lungul timpului cu unele dintre cele mai cunoscute companii din diverse domenii de activitate – portofoliul lor vorbeste de la sine si poate fi vazut pe site.

Cei peste 700 de clienti cu care au colaborat de-a lungul timpului nu sunt mentionati, din motive de confidentalitate. Totusi, numarul e destul de mare!

  1. Pun pret pe dialogul client-firma

Tot timpul exista cineva dispus sa raspunda la intrebarile si nelamuririle tale, indiferent ca ii contactezi telefonic, prin e-mail sau chiar doresti sa ii vizitezi la sediul propriu, al firmei. Pun foarte mult pret pe comunicarea dintre client si agentie. Feedback-ul este extrem de important pentru acestia, numai asa considera ca isi pot imbunatati cu adevarat serviciile.

 

  1. Profesionalism

Daca apelezi la serviciile acestora si simti totusi ca ceva nu te multumeste sau nu intelegi pe deplin, nu iti vor tranti raspunsuri pline de superioritate in fata.  „Esti tu expert sa imi spui cum sa imi fac treaba?” Nicidecum!

Dimpotriva, vor incerca pe cat posibil sa tina cont de dorintele tale si sa isi plieze strategia pe nevoile si asteptarile tale. Totusi, cand va fi necesar, vor explica cu lux de amanunte de ce au procedat intr-un anume fel si cum acest lucru te ajuta pe tinein calitate de client. Toate acestea fara un limbaj alambicat, care sa  provoace confuzie!

Chiar apreciez serviciile lor si pot baga mana in foc ca vor da dovada de cea mai mare promptitudine in ceea ce priveste serviciile oferite. Cu siguranta te vei convinge si tu de faptul ca sunt cea mai buna agentie de Digital Marketing!

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.