Manichiura DIP Powder – unghii mai sanatoase

Manichiura cu gel, pilirea repetata si expunerea unghiilor la razele UV mai mult decat este necesar, precum si alte tehnici de infrumusetare a unghiilor nu mai sunt atat de in voga. Multe doamne si domnisoare au descoperit de curand sistemul DIP Powder de la Kiara Sky, care a transformat radical modul de realizare a manichiurii.

Avantajul suprem oferit de noile pudre colorate Kiara Sky este ca aceasta solutie confera un aspect natural si rezistenta de lunga durata unghiilor. Pulberea fina DIP Powder se bazeaza pe o formula unica, alcatuita dintr-un adaos de vitamine si calciu, adaos ce contribuie la fortifierea patului unghial. Fara ingrediente chimice daunatoare in compozitie, acest produs reprezinta  o alternativa sanatoasa si imbunatatita.  In plus, nu se ciobeste, nu se decoloreaza si nici nu se exfolieaza de pe unghii.

Tips: ca la orice manichiura, se incepe cu pregatirea unghiei si dezinfectarea mainilor; este necesar sa abeti in trusa de manichiura si o pila buffer pentru matuirea unghiilor. In functie de modelul dorit, puteti opta pentru unghii in nuanta preferata, pentru unghii in stil french sau extensii.

 

Pentru indepartarea pudrei colorate de pe unghii, se utilizeaza preferabil pila cu granulatia de 150. Solutia de indepartare GELAQUER REMOVER trebuie lasata sa actioneze aproximativ 10-20 de minute. De asemenea, va sfatuim sa aplicati Nourish Oil – ulei pentru cuticule la sfarsit.

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.