Importanta confortului si altor caracteristici la verighetele din aur

Caracteristica de confort joaca un rol deosebit pentru orice pereche de inele de nunta. Pe surt, confortul se refera la partea interioara a benzii umplute cu aur, usor bombate care creeaza un spatiu intre degetul inelar si bijuteria propriu-zisa. Comparativ cu modelele de verighete ce nu dispun de confort la interior, inelele de casatorie fabricate in atelierul ATCOM se bucura de cea mai buna calitate, fiind usor de purtat deoarece nu dau senzatia de presiune.

Modelele de verighete fara  confort prezinta si diverse alte neajunsuri, care devin clare atunci cand mainile intra in contact cu diferite solutii de curatare folosite in gospodarie si chiar la contactul cu apa. Asadar, cele mai indicate variante sunt noile verighete aur cu confort la interior . Toate modelele de benzi de nunta executate de maiestrii bijutieri Atcom, indiferent ca au latime foarte mare sau sunt inguste, beneficiaza de confort la interior, asigurand o purtare comoda indelungata.

Tot in ceea ce priveste potrivirea pe deget si insusirea de confort, trebuie tinut cont si de forma verighetelor, deoarece acesta este unul dintre aspectele care pot face o diferenta uriasa. Profilul unei verighete reprezinta formatul benzii vazut ca sectiune transversala. Verighetele cu forma semi-bombata, adica dreapta la interior si rotunjita la exterior, prezinta in general beneficiul ca pot fi purtate de catre doamne langa inelele de logodna. Mai exista si verighete cu profil drept la exterior si rotunjit in interior, pentru confort crescut. Profilele curbate la interior si exterior sunt si ele la fel de confortabile la purtare. Totusi, cel mai popular profil pentru verighetele din aur galben, alb sau roz il reprezinta profilul drept. Profilele concave caracterizeaza de obicei benzile inguste, cu un sant pe mijloc, in timp ce verighetele halo au profil cilindric pentru intreaga suprafata a metalului.

Legat de adancimea unei verighete, aceasta semnifica masurarea sectiunii pe transversala pornind din cel mai inalt punct si este conferita de greutatea acesteia, fapt ce ne poate ajuta sa clasificam inelele drept: usoare, medii, grele sau foarte grele.

Latimea reprezinta “spatiul’ acoperit pe deget de banda modelata din aur si poate influenta confortul la interior.

Inainte de a va grabi sa comandati o pereche de verighete din aur, trebuie sa va asigurati ca veti investi intr-un produs de calitate superioara, confortul la interior fiind unul dintre criteriile certe care indica faptul ca un anumit model sau altul garanteaza o purtare comoda de lunga durata.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.