De ce sa inlocuiesti vechiul aparat AC cu un Inverter

Daca nu te-a sedus din prima ideea de a monta un aparat de aer conditionat care sa functioneze pe baza tehnologiei Inverter si al carui design modern se integreaza in orice decor contemporan, poate va cantari mai mult in balanta daca vei realiza cat consuma de fapt un sistem HVAC . Calculul il faci usor, fara sa ai nevoie neaparat de un specialist in domeniu.

Unul dintre beneficiile de a fi „in pas” cu tehnologiile eco este ca, prin implementarea lor, obtii o eficienta mai buna si, in concluzie, cheltui mai putin pe electricitate. Cu intentia de a va ajuta sa va mobilizati spre a gasi cea mai buna varianta de climatizare pentru proiectul personal, va atragem atentia ca unitatile AC se aleg in functie de suprafata spatiului destinat climatizarii.

Alti factori de care trebuie sa tineti cont la instalarea unei solutii de aer conditionat ieftine de la fujitsu : existenta peretilor vitrati, suprafata incaperii dorite, necesarul de frig / caldura, alte aparate sau sisteme prezente in cladire, tevi existente etc.

Printre motivele care fac din aparatele de aer conditionat cu Inverter o alegere inspirata se numara si dotarea acestora cu multiple functii si moduri performante. Zilnic, in locuinta unei familii obisnuite se formeaza o cantitate mai mica sau mai mare de vapori, ce poate duce la formarea condensului. Functia de Dezumificare disponibila la cele mai noi unitati ac, indiferent de tipul acestora – caseta, split, multisplit, duct etc., este un mijloc eficient si rapid de a scapa de umiditatea in exces, pentru a obtine un aer de o buna calitate.

In acelasi timp, cu ajutorul Inverterelor castigati eficienta energetica, aparatele din prima generatie fiind incluse in clasa A+, atat la operarea in regim de racire, cat si pentru incalzire. De asemenea, veti beneficia de un confort sporit, gratie zgomotului scazut din timpul functionarii.

 

 

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.