Ceas dama YVES CAMANI Calais YC1027-F

 

 

Colectiile de ceasuri originale YVES CAMANI iti ofera ceasuri Black Friday unice, gandite special pentru tine. Este usor sa fii in pas cu moda atunci cand iei in considerare     achizitionarea unuia dintre ceasurile YVES CAMANI.

Avand in vedere faptul ca ceasurile originale YVES CAMANI sunt reprezentate de un brand nou ce a  aparut pe piata de curand, atat colectiile sale de ceasuri barbatesti cat si colectiile sale de ceasuri dama sunt apreciate in intreaga lume. Unul dintre atributele pentru care brandul de ceasuri YVES CAMANI  este recunoscut pe plan international este precizia.

Ceasul de dama YVES CAMANI Calais are un design Casual / Clasic iar daca te consideri o persoană dinamică, iti recomandam cu mare drag ceasul Calais potrivit special pentru acele tinute casual/ elegante.

Cureaua ceasului de mana YVES CAMANI Calais este de culoare neagra, cadranul ceasului este negru iar materialul este compus din otel inoxidabil. Cureaua ceasului este o bratara din piele pe care o poti purta atunci cand ai nevoie de un ceas subtil, si iti recomandam sa il porti si atunci cand mergi la o intalnire sau la o cina.

Mecanismul ceasului este Quartz, beneficiaza de un Display Analog, ceasul este rezistent la apa, are baterie incorporata iar odata cu actizitionarea acestui produs primesti garantie care dureaza pana la doi ani.

Intretinerea speciala a ceasurilor nu este necesara pentru majoritatea ceasurilor, insa este bine sa evitati cateva lucruri care tin de personalizarea unui ceas, indiferent de gama de pret in care se incadreaza modelul ales. al

Un adevarat fan al brandului  CAMANI ar cumpara un ceas Calais care nu necesita personalizare, indiferent ca este la pret intreg sau daca il cumperi la reducere. Daca esti capabil sa actizitionezi un ceas pe marimea potrivita a mainii si pentru anumite locuri sau situatii sociale, atunci aceasta este ceasul pe care iti recomandam sa il cumperi. Important este ca la final sa fii multumit de achizitia ta corecta.

Achizitioneaza cel mai avantajos model de ceas YVES CAMANI din categoria ceasuri femei, o alegere care te va ajuta sa iti integrezi look-ul in povestea potrivita.

 

https://ceasmania.ro/ceasuri-de-dama/yves-camani/ceas-de-dama-yves-camani-calais-yc1027-f.html?search_query=casual&results=4342

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.