Anvelope de iarna cu indice mare de viteza la un pret bun!

Vrei sa stii ce anvelope de iarna cu indice mare de viteza poti achizitiona la un pret avantajos in vederea dotarii unui vehicul de tip turisme?

In afara marcilor premium arhi-cunoscute, exista si producatori mai mici care proiecteaza anvelope pentru turisme fiabile, cu o buna durabilitate. Unul dintre acestia provine din Slovenia si este subsidiar al companiei Goodyear Tyre and Rubber. Noua gama Eskimo HP2 creata de Sava este ideala pentru deplasari in sezonul rece, bogat in precipitatii sub forma de zapada. Este o linie de anvelope iarna imbunatatita, care se bucura de recenzii favorabile si de aprecierea expertilor in domeniu.

Iata si cateva trasaturi care definesc performantele noului model de anvelope Sava Eskimo HP2  : beneficiaza de un nivel sporit al aderentei pe suprafetele ude si inzapezite sau inghetate, asigura obtinerea unui bun randament kilometric si ofera scurtarea distantei la franare. Gama include mai multe dimensiuni populare, fiind disponibile inclusiv dimensiuni cu indice mare al vitezei.

Cu un profil optimizat si o banda de rulare in care s-au introdus compusi inovatori pentru un plus de aderenta, cauciucurile de iarna Sava dispun de o excelenta manevrabilitate in conditii de vreme capricioasa si rece. Un sofer cunoscator isi va da seama de acest lucru o data ce va experimenta usurinta efectuarii de viraje, chiar si la rularea cu viteza ridicata. De asemenea, riscurile de derapaj sunt diminuate, datorita sistemului rapid si mai eficient de dispersie a apei acumulate de roti in miscare. Pericolul acvaplanarii este real si cauzeaza anual un numar in crestere de victime in randul participantilor la trafic care nu si-au dotat corespunzator masina. Va sugeram sa urmati instructiunile constructorului atunci cand schimbati pneurile, precum si sa verificati constant presiunea din anvelope, pentru o functionare optima.

 

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.