Crăciunul se apropie cu pași repezi

Toamna trece cu pasi repezi iar Craciunul mai ca ne bate la usa. Astfel m-am gandit ca ar fi o idee buna sa organizez ceva frumos pentru copii de la orfelinat. Deci, dupa ce am facut un plan am inceput sa caut servicii de inchiriere mos craciun. Si erau foarte multe oferte singura problema erau preturile destul de mari dar si faptul ca serviciile prezentate nu imi ofereau increderea necesara astfel incat sa fiu sigura ca banii folositi vor face niste copii fericiti. Insa, dupa mai multe cautari am descoperit site-ul Ursulla.ro, site ce ofera diferite pachete de servicii cuprinzand animatori pentru craciun si alte evenimente speciale pentru copilul tau.

Astfel am inceput sa caut mai multe detalii despre ei deoarece doream sa fiu sigura ca investitita va merita. Astfel am descoperit ca ma pot bucura de trei pachete( standard, premium si deluxe)  pline de servicii interesante precum diferite tipuri de mos craciun sau chiar si un spiridus care sa-l ajute pe mos sa imparta cadourile. De asemenea diferenta dintre cele trei pachete de servicii nu este prea mare, astfel incat sunt disponibile financiar pentru fiecare si pot si alese in functie de dorinte si nu de bani.

Animatori Ursulla

Bineinteles ca aveti si optiunea de a inchiria separat spiridusul, in functie de ce pachet alegeti sau de cati spiridusi aveti nevoie, iar pretul pentru un spiridus este de 120 de lei pe ora si programul acestuia cuprinde activitati destul de interesante precum jocuri interactive, modelare de baloane, picturi pe fata si o masina de baloane dubla.

De asemenea am aflat ca pot beneficia de transport gratuit in cazul in care locul desfasurarii este in Bucuresti sau pe o raza de 10 km distanta de Bucuresti. M-am gandit ca acesta este un beneficiu pentru mine deoarece orfelinatul se afla exact in Bucuresti astfel ca m-am decis asupra firmei de inchiriere mos craciun. Nu am mai putut astepta pana ziua urmatoare deci i-am contactat destul de rapid iar in cel mai scurt timp pregatirile erau gata.

La fel de repede a venit si Craciunul iar sentimentele mele erau ca intr-o furtuna continua, astfel ca nu ma puteam abtine sa nu ma ingrijorez, insa imediat cum copii au vazut decorul si pe vestitul mos craciun, fata lor s-a luminat iar un zambet sincer a rasarit pe chipurile lor. In acel moment am stiut ca am facut cadoul perfect dar si o alegere pe cinste si datorita site-ului Ursulla.com am adus zambetul pe fata unor copii ce chiar aveau nevoie de putina fericire.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.