Rezolvare pentru problemele de la camin

Majoritatea stim ca viata la camin e destul de naspa iar problemele apar la orice pas, daca e curatenie nu e liniste, daca e liniste sunt gandaci, daca nu sunt gandaci se strica ceva, daca nu se strica ceva atunci este mizerie si tot asa. Caminul este precum un cerc de probleme, indiferent ce ai faci nu poti scapa de probleme. Astfel pe la sfarsitul toamnei doua masini de spalat se defectasera pentru a mia oara iar noi trebuia sa rabdam si sa asteptam ca acestea sa fie reparate din nou sau sa fie inlocuite. Insa deoarece nimic nu se intampla am decis sa iau atitudine si sa caut singura o firma ce se ocupa cu reparatii masini de spalat indesit si de service whirlpool din Bucuresti , care sa aiba preturi acceptabile si care sa prezinte seriozitate, iar mai apoi sa o propun directoarei pentru un parteneriat. Dupa cateva zile de cautari si informare am descoperit masterservice.ro, un site ce are in spate 13 ani de experienta in reparatia de masini de spalat si care imi ofereau o incredere.

Astfel am inceput sa citesc fiecare amanunt si serviciu de care ma puteam bucura pentru a fi sigura ca aceasta este cea mai buna solutie. Am aflat deci ca transportul la service, deplasarea la fata locului, diagnosticare masinii de spalat, transportul dus intors dar si interventia sunt gratuite. De asemenea interventia este una rapida si te poti bucura de ea la o distanta de 30 de minute- 3 ore de la momentul in care ai solicitat ajutorul.

Pe langa acestea masterservice.ro detine un lot intreg de ustensile ce pot detecta rapid defectiunile astfel in cel mai scurt timp masina ta de spalat va fi ca noua. De asemenea in cazul in care piesele sunt defecte si trebuie schimbate nu mai trebuie sa astepti pana se face comanda si ajung la locatie deoarece firma detine un stoc complet de piese necesare functionarii dar si reparatiei masinii tale .

Dupa ce am aflat aceste am decis ca aceasta este cea mai buna optiune. Astfel am luat legatura cu directoarea si i-am prezentat aceasta firma si toate beneficiile pe care aceasta le aduce. Bineinteles ca a fost putin reticenta la inceput insa dupa ce am reusit sa o conving totul a decurs conform celor spuse mai sus. Am reusit destul de rapid sa ne bucuram de masinile de spalat iar de atunci nu au mai existat probleme. Acum pot spune ca am facut viata de student putin mai dulce si toate astea datorita masterservice.ro care ofera servicii de reparatii masini de spalat indesit si de service whirlpool la standarde ridicate si la preturi magice.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.