Palete de farduri in Editie Limitata pe PensulaMachiaj

Atunci cand trebuie sa ne machiem cea mai importanta particularitate a truselor de machiaj trebuie sa fie diversitatea. Cu cat avea mai multe culori si nuante, cu atat vom avea si un machiaj mai complex si un numar mai mare de posibilitati atunci cand vine vorba de obtinerea unui make-up profesional acasa.

Fardurile cu diverse nuante sunt importante pentru machiajul profesional si din perspectiva eficientei acestora. Practic daca in trusele de farduri se regaseste o paleta farduri foarte variata atunci si nuantele obtinute si modul de aplicare vor fi mult mai bine adaptate nevoilor fiecarui utilizator.

Cu alte cuvinte daca ai multe culori in trusa de farduri ai si sanse mai mari sa arati mai bine indiferent de eveniment, fara efort si fara prea multa bataie de cap.
Avantajele diversitatii fardurilor dintr-o trusa

Avantajele unor palete de farduri foarte diversificate tin si de flexibilitatea oferita de trusa respectiva, de numarul mare de combinatii si posibilitati de machiere obtinute dintr-o singura trusa, dar si de complexitatea crescanda a machiajului obtinut pe masura ce se combina tot mai multe culori si nuante din paleta farduri.

Paleta pentru farduri este un dispozitiv special in care se pot depozita fardurile, rujurile si blush-urile, este magnetica in interior si pastilele de fard vor sta bine fixate. Cu ajutorul sau doamnele si domnisoarele pot avea siguranta unei depozitari intr-un mediu ferit de umezeala si praf, fardurile nu se vor deteriora si vor putea fi folosite mai mult timp.

Numarul de pastile pe care le puteti plasa in paleta pentru farduri depinde de marimea ei si de dimensiunile pastilelor respective. In general incap cam toate fardurile dintr-o trusa medie, insa pot fi si palete pentru farduri in care sa puteti pune toate pastilele avute la dispozitie in trusele mai mari.

Paletele se pot lua oriunde, pentru un machiaj profesional in orice situatie, sunt simplu de intretinut si rezistente la socuri mecanice, fardurile vor fi in siguranta chiar si daca paletele sunt scape pe diverse suprafete.
Farduri de toate tipurile si preturi mai mici, doar la pensulemachiaj

Pensulemachiaj are pregatite o multime de truse farduri cu o serie de culori mate sau sidefate de calitate, de la producatori straini renumiti, truse cu palete farduri rezistente si sigure.

Trusele au si oglinda, culori cu blush, culori mate si pudra sprancene, truse farduri multifunctionale cu blush si pudra pentru machiaj special pentru orice ocazie. Machiajul obtinut cu trusele de farduri si paletele pentru farduri va fi impecabil de fiecare data, uzura este minima, designul este placut si trusele sunt rezistente. Reducerile ajung si la 50%, comanda e simpla, online sau telefonica, este confirmata rapid. Rapida este si livrarea, prin posta sau curierat, stocurile sunt actualizate permanent, plata se realizeaza cu un card bancar sau ramburs, la fiecare comanda se pot primi si cadouri surpriza.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.