Cele mai frumoase rochii online

Cand esti fata si tot ce iti doresti este sa arati bine si sa duci o viata frumoasa de cele mai multe ori intervin probleme. Bineinteles ca toti avem probleme insa, femeile au o problema in plus cand vine vorba de a cumpara sau a alege haine care sa se potrivesca stilului sau. Am trecut si eu prin astfel de situatii si cele mai grele decizii se fac vara, cand caldura domina iar petrecerile sunt in continua desfasurare. Bineinteles ca fiecare petrecere sau eveniment necesita o anumita tinuta iar pentru noi conteaza cat de frumoase sunt hainele pe care le purtam. Astfel am inceput sa caut cateva tinute uimitoare pentru petrecerile ce se apropiau si dupa mult timp petrecut in fata laptopului am reusit sa gasesc cateva rochii   potrivite pentru mine.

Rochie Preta Rosie in Clos cu Guler

Site-ul avea un design colorat si foarte dragut, pur si simplu te facea sa iti doresti sa vezi mai mult si astfel i-am acordat o sansa. Era plin de rochii care mai de care mai frumoase, lungi sau scurte, cu imprimeu sau dantela , erau potrivite pentru orice gust sau ocazie. Insa, prima oara, trebuia sa imi aleg o rochie speciala pentru o intalnire speciala. Speram sa gasesc o rochie care sa ma faca sa stralucesc si sa ma simt in acelasi timp confortabil. Am inceput sa caut prin multitudinea de rochii si gasisem cateo rochie pentru toate celelalte evenimente numai pentru acesta nu ma puteam decide asupra uneia astfel ca am inceput sa iau fiecare categorie la rand. Si astfel am inceput de la rochii de vara si au urmat mai apoi : rochii fabricate in Romania, Rochii de seara ( unde am gasit cateva potentiale cestigatoare), rochii de ocazie, rochii catifea, rochii din dantela, rochii office, rochii de nunta, rochii marimi mari, rochii de club si ultima categorie fiind rochii de zi.

Sincer mi-e luat destul de mult timp sa vad toate produsele deoarece erau extrem de multe, insa dupa cateva zile reusisem sa imi aleg cateva rochii care mi se pareau potrivite pentru o ocazie speciala dar care sa nu fie prea elegante deoarece era vorba doar de o iesire la restaurant. Am decis apoi sa mai fac o recapitulare a produselor salvate, iar mai apoi, in functie de pret si marimea disponibila sa imi aleg produsul perfect.

Rochie Marlen Midi de Zi cu Trandafiri

Insa, desi mai ramasesera decat 3 rochii pe lista mea, nu reuseam sa ma decid asupra uneia. Toate erau extrem de frumoase si mi le doream dar, desi pretul era destul de avantajos, nu mi le permiteam. Dupa inca o zi de evaluare mi-a venit ideea de a renunta la rochiile pe care le alesesem pentru celelalte petreceri si sa mi le achizitionez pe acestea.

Dupa o zi rochiile erau deja in fata casei lucru care m-a surprins deoarece, in cele mai multe cazuri sunt intarzieri si probleme, iar pe la langa faptul ca a fost foarte rapid, nici nu a fost nevoie sa imi mai cheltui banutii pentru ca firma asigura transport gratuit la comenzile ce depasesc 300 lei, lucru destul de convenabil pentru oricine face cumparaturi vara.  Pot sa spun ca rochiile m-au fermecat din prima, iar fiecare noapte a fost de vis datorita lor. Am reusit sa arat precum o printesa si astfel mi-am gasit si printul fermecat , totul datorita dyfashion.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.