Vei avea o fetita? Iata cum ii alegi hainutele

Alegerea imbracamintei pentru bebelus este strict datoria ta. Pana cand acesta va fi capabil sa isi exprime dorintele tu esti cea care va trebui sa realizeze cumparaturile necesare. Multe viitoare mamici incep cautarile cu mult timp inainte de a naste.

Mama este cea care alege cele mai frumoase hainute pentru fetita care urmeaza sa ii completeze familia, sa umple casa de zambete inocente si puritate. Pentru ca micuta sa aiba parte de un confort optim este necesar sa te orientezi dupa acele hainute care-i pot asigura un nivel optim de comoditate. Asta inseamna ca ai nevoie de haine prietenoase cu pielea, ce nu o impiedica sa respire corespunzator. De altfel, cei mici sunt predispusi la iritatii, de aceea este extrem de important sa te orientezi intotdeauna dupa calitate.

Fiindca urmeaza sa ai o fetita, de preferat ar fi sa te orientezi dupa hainute de culori specifice. Rozul este preferat de majoritatea mamicilor, insa nu este o regula. Orice alta nuanta pentru care optezi poate fi potrivita, atat timp cat alegi hainuta potrivita. Spre exemplu, multe mamici se orienteaza catre alte culori precum portocaliu, verde, mov, pentru a iesi din cutuma roz – bleu (specific baieteilor).

Poti alege orice consideri ca ofera o nota de originalitate. Cel mai important este sa alegi ceea ce iti place si consideri ca i se va potrivi fetitei tale. Piata ofera o varietate de modele si palete de culori, la diferite preturi. Nu iti revine decat sa pornesti in cautarea celor mai potrivite pentru bebelusul tau.

Ce sa ai in vedere atunci cand cumperi hainutele pentru fetita?

Ai grija ca respectivele articole vestimentare sa nu prezinte un pericol pentru nou-nascut. Cand spun asta ma refer la diversele fermoare, panglici, snururi, broderii, etc., pe care hainutele ar putea sa le prezinte. In necunostinta de cauza, fetita s-ar putea rani oricand cu acestea. De altfel, orice material dur, ca si etichetele, pot cauza disconfort. Cel mai bine este ca pe acestea din urma sa le elimini.

Daca te intereseaza sa achizitionezi hainute de o calitate inalta, care sa nu prezinte nici un dezavantaj atunci cand vine vorba despre confortul si siguranta copilului, iti recomand site-ul www.dunmag.ro. Accesandu-l, vei descoperi o varietate de astfel de articole, in nuante si modele diferite, ideale pentru a-i oferi celei mici posibilitatea de a se simti asa cum trebuie.

Incepand de la body-uri, tricouri, pantalonasi si pana la rochite sau salopete, gasesti aici tot ceea ce ai nevoie. Materialele din care sunt confectionate produsele sunt special alese in acest sens, astfel ca micuta sa se simta in largul ei si sa nu fie incomodata de nici un accesoriu sau element necorespunzator.

In functie de perioade, acest magazin de specialitate te intampina cu diverse oferte de preturi  atractive. Astfel, daca iti doresti sa faci si economii, poti sa comanzi de pe pagina mentionata.

Trebuie sa urmaresti intotdeauna diversitatea. Nu cred ca iti doresti ca si celelalte fetite sa aiba aceleasi rochite dragute ca a ta. De aceea, ai posibilitatea sa optezi pentru acele modele pe care le consideri mai speciale, potrivite pentru copilul tau. Tot in cadrul site-ului dunmag.ro beneficiezi de versatilitate. Daca iti plac articolele promovate aici, sa stii ca magazinul ofera hainute pentru fetite cu varste cuprinse intre 0 si 3 anisori, dar si pentu copii mai mari (vezi pe site).

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.