Cristale de zirconiu sau diamante? Alege piatra potrivita pentru inelul de nunta

 

Diamantele au fost intens promovate drept cele mai potrivite si distinse pietre pretioase pentru impodobirea inelelor de logodna si a verighetelor din aur. Cu toate acestea, clientii interesati sa achizitioneze o pereche de benzi de nunta pot opta si pentru alte variante: nestemate de corindon, ametiste, smaralde etc. Avansurile in stiinta moderna au condus si la crearea de pietre pretioase sintetice, obtinute pe cale artificiala in laboratoare profesioniste.

Una dintre pietrele pretioase artificiale cel mai des intalnita in noile design-uri ale modelelor de inele de nunta si de logodna este cristalul de zirconiu. Caracterizat printr-o duritate apropiata de cea a diamantelor originale, cristalele de zirconiu se remarca printr-o stralucire fabuloasa, dar poate nu la fel de intensa ca a diamantelor. Daca doriti verighete de aur cu cristale de zirconiu  in loc de diamante, veti beneficia de un pret final mai redus, dar de o calitate la fel de buna.

Cristalele de zirconiu sunt montate in setare de tip pave, canal sau tensionata pe diverse modele de verighete din aur roz, alb sau galben, completand cu lucirile lor spectaculoase cromatica benzilor. Inelele de logodna modelate din aur de 14 si 18 carate pot avea pietricelele de zirconiu tintuite in setare cu doua, trei sau patru gheare, contribuind la durata de viata a bijuteriei.

Indiferent de modelul pentru care optati, cristalele de zirconiu constituie o alternativa mai economica pentru cei care dispun de un buget mai redus. Atcom… aproape de voi!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.