Prima mea comanda de la Tosave.com Review

Hey! Acum ceva timp am decis să achiziționez câteva produse de la site-ul tosave.com. Este vorba de un site cu prețuri foarte mici, care le ofera clienților calitate și transport gratuit. M-a încântat faptul că cu doar 15$ echivalentul la maxim 75Ron la noi în țară am reușit să iau o gamă foarte largă de bijuterii.

La început m-am arătat puțin reticentă, dar zilele trecute când am ridicat coletul mi-am dat seama că am făcut cea mai bună alegere. Dacă și voi vreți să vă cumpărați produsele lor puteți intra direct pe acest link: www.tosave.com sau să apăsați pe link-urile care apar sub poze. Așa cum am zis și mai sus tot ce aveți de plată este prețul afișat pe site.

Piercing-uri – link

Link

Link

Am început cu piercing-urile pentru că ele m-au atras initial la acest site. Mi-ar fi plăcut să vă fac poze și cu ele, dar din păcate operația se vede cam urât și nu ar fi ieșit poze interesante.

Primul piercing are și un lanț care vine de jur împrejurul corpului. Este foarte frumos și arată destul de interesant pe corp. Partea și mai super este faptul că piercing-ul se poate detașa și înlocui cu oricare altul. Sincer inițial nu m-am gândit la asta, dar mai apoi când am văzut lanțul mi-am dat seama că este o soluție foarte bună.

Cel de al doilea piercing chiar dacă este mai simplu, este frumos și atrage imediat privirile. Am reușit să îl adaug chiar la lănțișorul primului piercing, iar ce a ieșit puteți vedea mai jos.

Pe site-ul Tosave.com sunt foarte multe piercing-uri frumoase, cu toate acestea trebuie să aveți mult timp la dispoziție pentru a le vedea pe toate și pentru a le alege pe cele mai potrivite.

      

Ceasuri – link

Link

Link

Link

Ceasurile sunt absolut superbe. Am luat 3 modele diferite pentru că mi-am dorit să văd cum arată și cât de bine lucrează. Toate ceasurile au venit cu baterii incluse și au ajuns fără probleme în țară. Prețurile sunt foaret mici pentru toată gama de ceasuri, iar de modele putem vorbi de zeci de modele superbe.

Primul ceas inițial nu m-a atras, dar apoi după ce am făcut pozele mi-am dat seama că are un model deosebit peste care nu pot trece. El este perfect pentru ținutele clasice, iar materialul din care este făcut este unul foarte asemănător cu pielea.

Cel de al doilea ceas m-a atras în principal pentru că are acel ecran deosebit, cu toate acestea este uneori cam dificil să vezi care este exact ora, ecranul fiind destul de mic. În schimb ca și bijuterie chiar nu am ce să îi reproșez.

Ultimul ceas este cel mai spectaculos, în special datorită culorii speciale. La acest ceas îmi place doarte mult și modelul care permite adăugarea lui la o ținută elegantă. Ecranul este unul de o dimensiune perfectă, asta înseamnă că ora se poate observa foarte bine.

Dacă și voi vă doriți un ceas sau mai multe intrați chiar acum pe tosave.com și alegeți produsele care vă plac. Eu mă declar foarte mulțumită de această primă comandă.

Un alt site interesant este: https://www.beautyinhair.com

     

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.