Dupa nunta cumparam lenjerii de pat

Până acum 2 luni locuiam singură, mă bucuram de cel mai comod pat de o persoană. Acum însă m-am căsătorit și alături de soțul meu am decis să rămânem în casa mea. Patul vechi era prea mic așa că am decis să cumpărăm unul mai mare. Acest lucru nu a fost de ajuns pentru că aveam nevoie și de niște lenjerii de pat duble.

Noroc cu nașa noastră care la nuntă ne-a oferit cel mai frumos set de lenjerii de pat. Atât modelul cât și materialul au fost superbe și tocmai de aceea m-am gândit să o întreb de unde le-a cumpărat. La început nu a vrut să îmi spună crezând că vreau să verific cât a plătit pentru ele, cu toate acestea într-un final a cedat și mi-a mărturisit că le-a cumpărat de pe decorami.ro.

Fotografia postată de decorami.ro - lenjerii de pat.

Nu am așteptat să se răzgândească așa că am intrat direct pe site-ul lor. Inițial credeam că în maxim 10 minute voi reuși să aleg cea mai frumoasă lenjerie, dar mai apoi m-am trezit în fața a zeci de modele superbe. Am pierdut minute bune pentru a vedea fiecare lenjerie în parte și în final am decis să mă bucur de oferta 2+2 gratis. Mai exact am plătit două lenjerii și am primit alte două complet gratuit.

M-am bucurat foarte mult când am văzut această ofertă, mai ales că îmi oferea ocazia de a schimba mult mai repede lenjeria pe pat și de a mă bucura de mai multe modele. Desigur puteam merge și pe oferta de 1+1 gratis, dar în acest fel mă alegeam doar cu două lenjerii.

Fotografia postată de decorami.ro - lenjerii de pat.

Un alt lucru foarte frumos este faptul că de pe acest site se pot achiziționa și alte produse la fel de frumoase. De exemplu eu am aruncat o privire și asupra categoriei de halate de baie. Dacă și voi vă doriți lenjerii frumoase accesați decorami.ro garantat nu veți regreta. În plus nu uitați să le apreciați pagina de facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte și promoții.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.