3 lucruri de care ai nevoie atunci cand vrei sa iti intemeiezi o familie

În zilele noastre este tot mai greu să îți întemeiezi o familie. Tot mai des vedem la televizor și pe internet divorțuri, familii care trăiesc într-o continuă tristețe. În principal acest lucru se datorează lipsei banilor sau a faptului că cuplul nu a planificat totul. Eu sunt de părere că înainte de a întemeia o familie trebuie să avem măcar câteva lucruri, ceva care să ne ofere o stabilitate. Trebuie să fim siguri că în caz de ceva avem cum să asigurăm familiei suport.

1. O casă

Pentru a întemeia o familie obligatoriu avem nevoie de o casă. Poate să fie un apartament sau o casă, acest lucru contează doar dacă stabilim încă de la început cât de mare va fi familia. Nu sunt genul care să se axeze pe statul cu părinții. Acest lucru nu este ok, pentru că în cazul unui scandal familia se poate trezi în secunda 2 pe drumuri. În plus va lipsi cu totalitate intimitatea, să fim sinceri că nu este același lucru a avea propria casă și a locui cu părinții/socrii. Eu nu sunt de acord nici cu statul în gazdă la altcineva, pentru că acei bani sunt pur și simplu pierduți. Mai bine apelezi la un credit online și mai apoi te gândești că plătești lună de lună chiria. Cu toate acestea după plata tuturor ratelor casa va rămâne a voastră, lucru care nu se întâmplă în cazul chiriei.

2. Un loc de muncă stabil

Nu sunt de acord cu cuplurile care fac copiii doar pentru a îi crește cu ajutoarele sociale. Omul atâta timp cât are două mâini și două picioare și nu este bolnav trebuie să muncească, să ofere familiei tot ce este mai bun. Știu că România nu este cea mai perfectă țară, dar dacă vrei găsești de muncă. Atâta cât câștigi, important este că vei aduce un venit în casă. Să nu uităm că aducerea pe lume a unui copil presupune foarte multe cheltuieli. Deci înainte de a vă decide să faceți un copil cel mai bine căutați ceva de muncă, strângeți ceva bani și vechime, să nu uităm că acest lucru este important și la indemnizație.

3. O mașină

Acest lucru nu este tocmai obligatoriu, dar să fim sinceri cine nu are nevoie de o mașină? Nu trebuie să fie ultimul model pe piață, dar trebuie să consume puțin, să fie spațioasă și să aibă aer condiționat. Sunt conștientă că multe familii de la noi din țară merg cu autobuzul, chiar și eu fac asta. Cu toate acestea atunci când îți dorești o familie mai numeroasă ar cam trebui să te gândești la achiziționarea unei mașini. Acest lucru se poate face foarte ușor, mai ales dacă decizi să apelezi la ajutorul unui credit online. Totul merge așa de simplu în era tehnologiei în cât trebuie să te bucuri de beneficiile aduse de ea.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.