5 lucruri de făcut cu iubita!

Pentru că majoritatea băieților din viața mea se întreabă ”Ce aș mai putea face azi cu iubita mea?”, ei bine m-am decis să scriu acest articol. Chiar dacă nu veți fi de acord cu toate ideile mele vă rog să îmi rămâneți alături până la capăt, cine știe poate chiar găsiți și ceva interesant.

  • Mergeți împreună la un party sau organizați chiar voi un party pentru cupluri

Știu, vreți libertate, seri în care voi să ieșiți cu băieții și fetele să iese cu alte fete. Cu toate acestea noi, femeile, ne dorim și ceva senzualitate alături de voi. O petrecere pentru cupluri este cea mai bună metodă de a ne distra împreună. Nu este foarte greu, tot ce aveți de făcut este să găsiți o locație și apoi să îi anunțați și pe ceilalți. Chiar dacă sunteți deja părinți încercați pentru câteva ore să îi lăsați pe cei mici cu o rudă de încredere. Atât mămicile cât și tăticii mai au nevoie și de ceva distracție. Chiar dacă mămica va refuza, încercați să îi prezentați beneficiile și desigur să îi spuneți că are și ea nevoie de câteva ore de distracție.

  • Spuneți nu internetului și axați-vă pe voi

Nu îl luați încă de la început pe nu în brațe! Nimic nu este imposibil. Încercați doar pentru o oră sau două să închideți tot: televizor, internet, telefoane, tablete și tot ce ține de tehnologie. Axați-vă doar pe voi doi. Discutați despre voi, încercați să faceți cât mai multe lucruri împreună. Eu vă recomand să faceți asta ori de câte ori aveți puțin timp liber, veți vedea cât de liniștiți veți fi după aceea.

  • Participați la o ședință de masaj erotic pentru cupluri

Cred că în zilele noastre nu mai este un secret faptul că toate cuplurile pot apela la ședințe de masaj erotic. Masajul erotic reprezintă o metodă foarte bună de a vă cunoaște partenera, de a testa noi senzații și de a scăpa de stres. Desigur pentru a face toate acestea trebuie să aveți o parteneră ceva mai deschisă către nou. În cadrul masajului erotic veți descoperi senzații noi, veți avea ocazia de a vă bucura de clipe de neuitat și cel mai important veți face asta alături de persoana iubită. Renunțați la prejudecăți, încercați să oferiți relației cele mai frumoase momente și nu veți renunța.

  • Citiți-vă unul altuia în palmă

Chiar dacă nu credeți în astfel de lucruri tot puteți încerca de amuzament. Așa cum probabil deja știți nu există 2 persoane care să aibă mâinile identice, nici măcar mâna noastră stângă nu este la fel cu cea dreaptă. Există foarte multe modalități de a citi în palmă cuiva, alegeți una dintre ele și apoi lăsați-vă duși de val. Cu ajutorul liniei capului puteți afla mai multe despre personalitatea voastră și a partenerei. Linia inimii ascunde de asemenea foarte multe secrete ce abia așteaptă să fie descoperite. Acum puteți face asta direct la voi acasă, tot ce aveți nevoie este puțină imaginație.

  • Alegeți un flirt sexy

Sunteți genul de persoane spontane? Vă place să testați tot felul de experiențe ”interzise”? Atunci garantat vă va plăcea ce am să spun în continuare. P.S. această parte se adresează femeilor :).

Acum ceva timp a apărut o nouă metodă de flirt, i-am spus sexy pentru că sună mai cool așa. Ce presupune ea? Simplu fixați-vă partenerul cu privirea pentru 20 de secunde, aveți grija ca în această perioadă el să se uite fix în ochii voștri. Mai apoi imaginați-vă că el vă dezbracă total. Corpul vostru va trimite mai multe impulsuri către partener și astfel vă veți putea bucura de momente intense împreună.

Ce părere aveți despre toate acestea? Vă aștept părerile în comentarii și desigur dacă aveți și alte idei eu aș fi bucuroasă să le aflu!

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.