O viata ca in povesti realizata cu cel mai bun studio videochat din tara!

Știți ce mă deranjează de foarte multe ori? Faptul că oamenii judecă. Ești tânără și ai rămas gravidă, iar tăticul a dispărut? Vei fi judecată. Înveți bine, dar nu ai putut termina facultatea din motive personale? Vei fi judecată. Vrei să te angajezi ca model videochat pentru a plăti tratamentul unei rude foarte bolnave? Nu contează, tot judecată vei fi. Ești săracă, dar vrei să muncești, ghici ce? vei fi judecată la fel ca cei care au bani de la părinți. Tocmai de aceea eu am decis că tot ce o să fac în viața mea o voi face pentru mine nu pentru gura lumii. Mai bine să mă simt eu bine într-o casă mare, să am mașină și o familie iubitoare decât să stau pe străzi cu grija zilei de mâine.

O viață schimbată total cu ajutorul videochatului!

Zilele trecute m-am întâlnit cu Alina, am fost colegă cu ea în generală și pe la 17 ani a rămas gravidă. Pe atunci nu a mai terminat liceul, puțini știam că este gravidă, își ascundea burta mereu. După ce a născut știu că părinții au gonit-o cu tot cu cel mic și am pierdut orice legătură. Când am văzut-o ultima oară era foarte necăjită, iar acum era cea mai frumoasă de pe stradă. Îmbrăcată cu haine în ton cu ultimele cerințe ale modei, avea lângă ea un prichidel de 3-4 anișori la fel de cool ca și mămica. Nu îmi venea să cred cât de schimbase. Mă uitam la mine în pantalonii cumpărați acum 2 ani, doar sandalele erau noi, dar și ălea achiziționate de la reduceri.

Alina m-a invitat la suc, când a văzut că ezit, ultimii bănuți se duseseră pe sticla de suc din mâna mea a zis că face ea cinste. Mi-a spus că acum are un loc de muncă foarte bine plătit și că nu mai trebuie să își facă griji cu privire la ziua de mâine. Nu uitase cât îi fusesem de ajutor în școală așa că a tot încercat să dea de mine. Mi-a spus că acum are casa ei, celui mic nu i-a lipsit nimic până atunci și că vrea ca în curând să își cumpere o mașină. Nu m-am putut abține și am întrebat-o unde lucrează.

Lucrez alături de OKstudio, cel mai tare studio de videochat!

Model de videochat OKSTUDIO

Eu deja rămăsesem mască, așa că a continuat tot ea.

”De când ai mei m-au dat afară am tot căutat locuri de muncă, îți vine să crezi că nimeni nu voia să mă angajeze? Toți voiau experiență, diplome, plus că eu aveam și un copil care stătea cu o vecină. Apoi cineva mi-a prezentat studio-ul de videochat OKStudio, când am auzit videochat am zis că asta nu e pentru mine. Lipsa banilor m-a făcut să merg la un interviu.

Doamne cât de speriată eram când am intrat în acel studio mă așteptam să apară cineva de după ușă și să nu mă mai întorc la Mario. Cu toate acestea fetele au fost foarte primitoare. Mi-au explicat că pot câștiga bani din videochat și fără să mă dezbrac, știi cât de pudică eram la început. Nici nu știu cum s-a terminat prima zi de lucru, totul a început cu emoții, iar apoi am început să fiu eu. Încontinuu am vorbit, am râs, am glumit și uite așa primii bănuți erau făcuți.

Mai târziu am intrat și pe latura de non-adult, sincer la început m-am simțit stânjenită, dar apoi mi-am dat seama că eu decid până unde merg, că eu stabilesc limitele. La scurt timp aveam propria mea casă, Mario avea o dădacă foarte de treabă și eu mă puteam bucura de viață. OKStudio mi-a schimbat viața!”

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.