Cum alegem corect cele mai bune costume de barbati?

Aceasta intrebare m-a macinat foarte mult. Chiar daca barbatii nu au atat de multe modele din care sa aleaga, tot parca mi se pare un infern sa aleg un astfel de costum pentru iubitul meu. Ultima oara am reusit cu greu sa ii aleg un costum. Efectiv trebuia sa mergem la doua zile dupa ce ajungea el in Romania la o nunta si atunci ne-am dat seama ca nu are costum. Cum nu puteam sa il pun pe drumuri sa se uite dupa costume de barbati mai ales cu o zi inainte de a pleca am decis sa ii caut online.

Exista asa de multe modele incat nici nu stii pe care sa il alegi. Adica la femei daca stii ca ai o pereche de pantofi rosii te uiti dupa o rochie rosie si ai scapat de probleme. La barbati insa lucrurile sunt putin mai grele. Noroc insa cu internetul ca am aflat mai multe lucruri cool. Initial am crezut ca nu ii voi putea alege un costum de pe internet, mai ales ca imi era frica cu privire la marime. Stiti si voi ca daca nu alegeti un costum potrivit ca si marime intreaga tinuta este data peste cap. In plus trebuia sa vizitez si categoria de camasi barbati pentru a lua cateva de rezerva.

De ce sa ai camasi barbati de rezerva?

Nu stiu cum sunteti voi, dar iubitul meu la petreceri transpira foarte mult, mai ales ca si danseaza. Tocmai de aceea mereu in masina avem cel putin 2-3 camasi de schimb. El nu suporta sa stea transpirat asa ca mai bine prefer sa cumpar cateva camasi barbati in plus decat sa se simta incomod.

Dupa ce am trecut peste teama alegerii marimii gresite mi-am dat seama ca tot ce am de facut este sa pun pe cineva sa il masoare pe iubitul meu. Cu putin ajutor in cateva minute aveam marimea potrivita. Am verificat cred ca de 3 sau 4 ori daca am scris datele corect tocmai pentru a nu aparea probleme.

Costumul si camasile i-au stat foarte bine si chiar daca totul a fost un succes tot am ramas cu teama aceea legata de ce faceam daca nu ii venea. Sfatul meu pentru voi astazi este sa aveti incredere, daca optati pentru un site cu ceva ani in spate surprizele nu prea pot sa apara. In plus incercati sa nu lasati cautarea costumului pe ultima suta de metri.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.