Acum întâlnirile de afaceri din Bucuresti nu mai sunt o problema!

Salutare! Astăzi vom discuta despre cât de ușor este acum să merg în Bucuresti atunci când este vorba de întâlniri de afaceri. Înainte îmi era super greu, mereu am detestat hotelurile, mi se părea aiurea să trebuiască să cobor la magazin ca să pot găsi ceva gătit sau să merg la un restaurant. În plus mi se părea aiurea faptul că dacă Deniz, iubitul meu, își făcea timp liber să vină la București mereu întâmpinam probleme în schimbarea camerei din single în double. Mai apoi am reușit să găsesc un apartament în regim hotelier bucuresti și de atunci de fiecare dată apelez la astfel de servicii.

Apartament Regim Hotelier Bucuresti

Vă rog să mă credeți că acum mă simt mult mai bine. Pur și simplu este o altă situație și parcă aș pleca de acasă într-o nouă casă. Nu mă mai simt ciudat ca și atunci când stăteam la un hotel și în plus am parte de intimitate. Pentru prima oară am reușit să mă simt bine chiar dacă nu sunt în orașul meu ci plecată mai departe de casă. Desigur pentru a face asta trebuie să pierd ceva timp pe site-ul de apartamente, dar nu cred că asta se compară cu bucuria de a mă bucura de un apartament în regim hotelier.

De ce este mai bine să aleg un apartament în regim hotelier bucuresti?

  1. Pentru că mă bucur de prețuri foarte bune pentru camere. Uneori am avut ocazia de a cumpăra apartamente mult mai ieftine în regim hotelier decât să cumpăr camere de hotel. Acest lucru pentru mine este foarte important mai ales că nu avem un buget foarte mare la dispoziție.
  2. Deoarece nu trebui să anunț pe nimeni dacă Deniz se decide să vină în București cu mine. Pur și simplu pot să aduc pe cine vreau eu în apartament.
  3. Un alt motiv pentru care am ales apartamente în regim hotelier bucuresti este faptul că le pot închira chiar și pentru câteva ore. Uneori am nevoie de un apartament doar până începe ședința sau până pleacă următorul tren. Tocmai de aceea am nevoie de un astfel de apartament. 
  4. Pentru mine este foarte important și faptul că pot vedea cum arată apartamentul în interior. În acest fel pot alege decorul care mi se potrivește cel mai bine și pot fi sigură că mă voi simți bine în apartamentul ales.
  5. Tot important este faptul că toate apartamentele au și bucătărie. Acest lucru este foarte important mai ales că mie îmi place să mănânc mâncare gătită de mine. Mai bine prefer să merg la cumpărături de ingrediente pentru mâncare decât să cumpăr mâncarea gata făcută.

Dacă și voi vă doriți să petreceți ceva timp în București și nu aveți cazare atunci vă invit să căutați apartamente în regim hotelier pe rocazare.ro. Cu ajutorul acestui site vă veți putea bucura de o cazare foarte specială, eu una cel puțin mă simt ca la mine acasă. Nu uitați să verificați apartamentele care se află în zona în care urmează să mergeți. În acest fel veți putea fi aproape de lcoul în care au loc evenimentele și nu vă veți face griji că nu ajungeți la timp.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.