3 tinute la care se pot asorta coliere si bratari

În lumea modei feminine există stiluri la care se pot adăuga cu ușurință bratari si coliere, dar și stiluri la care nu se pot adăuga aceste accesorii. Azi vreau să dicutăm despre ținutele la care putem asorta cu ușurință aceste mici produse.

1. Ținute casual

Stilul casual este stilul de zi cu zi. Tocmai de aceea putem folosi cu încredere bratari, desigur este recomandată folosirea unor modele mai simple, dar care să iese în evidență. În plus culoarea brățării trebuie să se potrivească cu ținuta, să nu uităm că trebuie să respectăm regula celor 3 culori. Pentru o ținută mai completă putem opta pentru coliere. Un lucru de care trebuie să ținem cont este să nu facem exces de accesorii și să încercăm să egalizăm ținuta.

2. Ținute elegante

Atunci când vorbim de stilul elegant, obligatoriu vorbim și de prezența cel puțin a unui accesoriu. Pentru a face o alegere corectă însă trebuie să avem în vedere și ținuta pe care o vom purta. Dacă vorbim despre o rochie cu decolteu atunci prezența unui lănțișor este cea mai perfectă alegere.

Când discutăm de bratari lucrurile se mai simplifică un pic, mai exact putem cu ușurință asorta o brățară simplă cu un inel spectaculos. În schimb dacă vom opta atât pentru un inel cât și pentru un lanț extravagant am putea da impresia unei ținute mult prea încărcate.

Pentru a capta atenția putem opta pentru un colier proeminent și pentru o rochie simplă. În acest fel colierul va fi mereu în centrul atenției. Dacă în schimb ne dorim să punem accentul pe ținută putem opta pentru un colier simplu.

3.Tinute office

Chiar și la birou o femeie are nevoie de accesorii pentru ținută. Chiar dacă uneori avem impresia că nu putem folosi coliere pentru o astfel de ținută, acest lucru este complet greșit. Un colier corect ales poate transforma o ținută simplă în una chic. În plus o femeie trebuie mereu să aibă grijă la întreaga sa ținută, mai ales că are contact cu atât de multe persoane.

Obligatoriu la colier trebuie adăugată și o pereche de cercei. Chiar dacă primul impuls este de a căuta o pereche de cercei identică cu colierul acest lucru nu este tocmai bun, mai ales că va da impresia unei ținute prea simple. Cel mai bine este să căutați o pereche care să se potrivească bine cu colierul.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.