Joburi de acasa!

Știți acel moment în care vreți să îi explicați unei persoane mai în vârstă că acum există joburi de acasa care sunt și plătite, iar ea îți spune că faci ceva necurat sau nelegal? Ei bine cam asta aud ori de câte ori merg la țară, efectiv rudele mele consideră că munca din fața laptopului direct de acasă nu este muncă ci distracție. Cu toate acestea dacă le întrebi ce înseamnă munca ei îți spun că să stai un anumit număr de ore la serviciu și pe urmă să primești bani. Chiar dacă încerci să le explici că munca online aduce și ea bani tot nu vor să te creadă.

Uneori este așa de greu să îi împaci, cu toate acestea îi înțeleg, pe timpul lor calculatorul era cât o cameră, acum laptopul este tot mai mic. Ei au crescut sub ideea că munca înseamnă patron- serviciu- salariu. Cu toate acestea haideți să evoluăm, haideți să alegem cea mai bună variantă pentru noi. Important este să avem un venit, deși sinceră să fiu munca de acasă este de 1000 de ori mai bună decât munca într-o firmă sau chiar pe șantier. Doar gândiți-vă un pic cum ar fi să alocați orele de internet câștigării de bani online.

Joburi de acasa VS munca la birou

  1. Joburile de acasă presupun să îți faci singur programul, desigur ai în general un anumit termen pe care trebuie să îl respecți. Munca la birou presupune respectarea unui orar fix.
  2. În cazul joburile de acasă puteți să vă treziți mai târziu, să zicem că apare un sondaj, ei bine deschideți laptopul îl faceți și apoi vă puteți vedea liniștit de somn. În cazul muncii la birou discutăm despre întârzieri de minim 5 minute ca să nu se supere șeful.
  3. Poți avea grijă de cei mici, doar gândește-te că tu lucrezi atunci când apare ceva. În rest poți face curățenie, găti sau orice altceva. Dacă lucrezi la birou treaba de acasă trebuie făcută după terminarea programului. Sfaturi pentru a fi productiv când lucrezi de acasă
  4. În general dacă vorbim de joburi de acasa, vorbim și de posibilitatea de a lipsi o zi sau mai multe fără probleme. La muncă însă trebuie să ai în vedere când poți să îți iei concediu și cât timp ai voie să lipsești.
  5. Nu ai un șef în capul tău dacă alegi să lucrezi de acasă. În schimb la muncă mereu apare de nicăieri doar pentru a se mai lua un pic de tine.

Acestea sunt doar câteva dintre diferențe. Dacă veți căuta sigur veți găsi mai multe. Cu toate acestea eu vă propun să lucrați în paralelă, adică să vă păstrați și locul de muncă, dar să și lucrați online. În acest fel veți avea două venituri. Cu toate acestea dacă joburile online vă pot oferi un venit satisfăcător puteți renunța la locul de muncă.

Nu uitați că internetul este într-o continuă schimbare, iar dacă acum aveți ocazia de a lucra online eu vă propun să nu o refuzați. Sunt atât de multe site-uri la care puteți apela încât îmi este aproape imposibil să cred că nu veți găsi ceva pe placul vostru.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.