Urmeazati visele cu ajutorul unui antreprenor de succes, Andrei Ursachi!

Esti tanar si vrei sa iti deschizi un business dar nu ai sprijin moral si financiar. Nici-o problema.Astazi iti voi prezenta un antreprenor de succes ce a reusit sa isi urmeze visul si doreste sa ii ajute pe cei ce nu au reusit asta. Sa iti prezint mai intai povestea lui Andrei Ursachi. Aceste este un tanar antreprenor nascut in 1991 la Radauti ,judetul Suceava. Povestea sa a inceput la varsta de 15 ani cand facea comert vanzand lucruri pe internet. Trei  ani mai tarziu  a infiintat pentru prima data o firma de publicitate online. Patru ani mai tarziu grupul sau de firme obtinea pentru prima oara 1.000.000 de euro cifra de afaceri. Astfel a devenit un Business Angel si ajuta tinerii sa devina oameni de succes.

Urmeazati visele cu ajutorul unui antreprenor de succes!

Astfel trebuie sa iti urmezi visul, iar daca nu poti lupta singur el va fi un sprijin pentru tine, caci in viata este nevoie si de ajutorul unui specialist ce este gata sa te indrume in viitor. Caci indiferent cat de perfecti ne credem cu totii am avut fost tineri si stim ca cei mai grei sunt primii pasi si pentru ai percurge avem nevoie de ajutor, de sfaturi si de un indrumator, iar daca tu ai visuri marete lasa-te indrumat de un om maret precum Andrei. De asemenea poti incepe prin a ii citi blogul, vei gasi lucruri foarte importante despre primii pasi intr-o afacere cat si cele mai importante lucruri intr-un business

Ce este antreprenorul si antreprenoriatul?

Antreprenorul este persoana care identifica oportunitatea unei afaceri,isi asuma responsabilitatea initierii acesteia si obtine resursele necesare pentru inceperea activitatii,deci mai pe scurt este persoana care isi asuma riscurile conducerii unei afaceri si gestioneaza resursele necesare functionarii unei afaceri bazate pe inovatie.

Antreprenoriatul este insa un proces prin care indivizi si grupuri mobilizeaza un ansamblu unic de resursepe care le utilizeaza pentru a crea valoare si a exploata oportunitatile existente pe piata.Astfel activitatea antreprenoriala implica inovare in cele mai variate forme: ca mod de mobilizare si utilizare a resurselor,ca mod de servire a clientilor,de obtinere a produselor ,de identificare si satisfacere a nevoilor de pe piata.Aceasta implica de asemenea  si inovarea in cele mai variate forme:ca mod de mobilizare si utilizare a resurselor,ca mod de servire a clientilor,de obtinere a produselor, de identificare si satisfacere a nevoilor de pe piata.

Mai pe scurt antreprenoriatul este drumul spre succes si spre dezvoltarea societatii iar antreprenorul este cel care te aduce mai aproape de reusita prin experienta sa dar si prin ajutor financiar.Astfel Andrei  Osachi poate fi ‚’’ingerul tau’’ ce te ajuta sa iti depasesti propria conditie si sa ajungi un om de succes in viitor.

De asemenea ai nevoie de multa ambitie si munca, caci acestea sunt doua caracterisitici necesare succesului, precum si de sfaturi din partea unui om cu experienta si devotament fata de acest job.

Astfel eu iti recomand sa intri pe pagina lui Andrei Ursachi si sa ii ceri ajutorul, caci nu vei regreta. Astfel ideile tale vor fi promovate iar visul iti va fi indeplinit, nu usor ci prin munca si devotament, prin lucrurile pe care le vei invata de la acest om minunat cat si prin sprijinul ce-ti va fi acordat. Deci nu te da batut, ci urmeazati visul si lupta pentru el, caci pentru orice ideal in viata trebuie purtata o lupta atat cu tine insuti cat si cu societatea si cu starea ta sociala.

Don’t give up, just start fighting with the Business Angel !

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.