Petreceri de neuitat cu 3gifts.ro

Zilele acestea pregateam petrecerea pentru ziua mea de nastere, nimic important doar o adunare cu tipica cu prietenii ceva muzica, putine aperitive si multa multa bautura. Insa,  plictisita de stilul monoton de baut pe o piesa hard rock, m-am gandit ca ar trebui sa facem ceva mai funny, un joc posibil, insa cele vechi mi se pareau old fashion.  Astfel m-am gandit sa caut cateva alternative pe mama informatiei si anume google. Asa am descoperit site-ul 3gifts.ro ce m-a atras printr-un joc de ruleta cu bautura.

Era tocmai ce imi doream iar gamele de jocuri erau variate si anume jocuri din copilarie precum ‚’’ nu te spara frate’’‚ ’’Spin’’‚ ’’Last Man’’ sau ’’ X si O ’’ doar ca includeau elementul de rezistenta al unei seri de neuitat (sau de reamintit in cazul in care doza era depasita) si anume bautura. Intr-un sfarsit m-am decis sa achizitionez toate jocurile in caz ca ne plictiseam sau petrecerea se prelungea si a doua zi (in cele mai multe cazuri asa se intampla) si ceva imi dadea impresia ca nu voi regreta aceasta alegere .

Petreceri de neuitat cu 3gifts.ro

Asa s-a si intamplat caci prietenii mei au fost pur si simplu atrasi de aceste jocuri si m-au rugat sa le povestesc despre acest site pentru ca mai apoi sa il viziteze si ei.

Pai acest site este in general destinat cadoruilor dar si cumparaturilor proprii, avand de la cadouri pentru femei (genti de cosmetica) si barbati (accesorii), la cadouri pentru copii, produse pentru curatenie, produse pentru bucatarie si casa, chiar si cadouri pentru casa (genti de voiaj, rucsacuri de voiaj, trolere, genti frigorifice), cadouri pentru birou (valize si serviete,  genti documente, genti laptot, genti multifunctionale), cadouri haioase, ieftine sau cadouri de craciun.

Banii nu mai sunt o problema cand vine vorba de distractie cu 3gifts.ro

Astfel acest site este util atat pentru a satisface nevoile proprii cat si pentru a face cadouri de neuitat prietenilor. Iar daca deplasarea sau timpul iti fac probleme nu te ingrijora, 3gifts.ro iti ofera transport gratuit daca valoarea produselor depaseste 300 lei. De asemenea poti returna fara motiv produsul in termen de 14 zile de la livrare, iar plata se poate face la livrare- Ramburs cat si prin transfer bancar. De asemenea site-ul dispune de livrare extra-rapida si anume livrarea se face in 24 de ore prin curier rapid, astfel nu mai trebuie sa astepti indelung pentru a primi produsul mult visat.

In acelasi timp iubesc acest site pentru faptul ca poti gasi lucruri de calitate, pentru toate gusturile si la preturi variate. Astfel ramane la decizia ta ce ti se potriveste cel mai bine si ce te-ar atrage, nefiind nevoie sa iti faci griji pentru economiile facute.

Intr-un final prietenii mei au fost hipnotizati de acest site iar de fiecare data cand se iveste vre-o aniversare sau petrecere cu totii apelam la 3ghifts.ro caci stim ca nu ne va dezamagi niciodata, mai ales cand avem de gand sa facem cadouri traznite pentru prieteni si mai trazniti.

Astfel va invit si pe voi sa va distrati si sa va bucurati impreuna cu prietenii de haioasele produse de pe acest site minunat si astfel sa legati prietenii frumoase si sa culegeti amintiri nebunesti  ce nu vor fi uitate prea curand.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.